Minora de la Sighetu Marmației, în grija DGASPC Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sara Melinda (13 ani), care a dispărut săptămâna trecută de acasă și găsită ulterior în locuința unui individ de 34 de ani,  se află acum într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureș.

Reprezentații Direcției spun că s-a instituit o măsură de protecție specială în regim de urgență în cazul fetei și urmează evaluarea psiho-socială.

”Având în vedere evoluția cazului, DGASPC Maramureș a instituit o măsură de protecție specială în regim de urgență. În prezent, minora se află la Centrul de Primire în Regim de Urgență Sighetu Marmației, unde beneficiază de toate serviciile de specialitate oferite într-un astfel de centru.

În cursul zilei de ieri, specialiștii DGASPC Maramureș au inițiat evaluarea psiho-socială, iar în funcție de concluzii, vor fi dispuse măsurile legale care se impun, desigur cu respectarea principiului interesului superior al copilului”, a declarat, pentru ZiarMM, Adrian Mândru, purtătorul de cuvânt al DGASPC Maramureș.

Individul în casa căruia a fost găsită fata a fost reținut sub acuzaţia de act sexual cu un minor.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. dan

    De ce este luata din familie si trimisa intr-o casa sociala? Unde poate fi mai bine decit linga parinti? Cu niste institutori seci? Sau situatia nu este cea ce pare? Dupa plingerile anterioare ale mamei si dupa recompensa generoasa, CUM E POSIBIL CA FATA SA FIE LUATA DIN FAMILIE (CU POTENTIAL FINANCIAR) CA DINTR-UN BORDEI SI INCREDINTATA AUTORITATILOR?
    Ceva e putred in Danemarca.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole