MINUNE – Baia Mare a ajuns la sub 100 de cazuri de COVID în 14 zile

Reclame home 1
Reclame home 1

Municipiul reședință de județ Baia Mare tinde spre 0 cazuri de coronavirus. Azi, 29 aprilie, am ajuns la sub 100 de cazuri de coronavirus confirmate în ultimele două săptămâni în municipiu, rata de infectare fiind acum de 0,68/1000 de locuitori. Asta în condițiile în care acum câteva luni în municipiu erau confirmate și câte 700 de cazuri, aceeași perioadă.

La nivel de județ, Petrova continuă să scadă la rata de infectare, acum fiind sub 5. În continuare Oarța de Jos și Boiu Mare sunt în scenariul galben, cu aproape 3 rata de infectare la mia de locuitori, iar în rest numărul de cazuri la nivel de județ este unul scăzut. În ultimele 14 zile în județul Maramureș am avut confirmate 274 de cazuri de coronavirus. Maramureșul are acum 20079 cazuri de COVID de la debutul pandemiei, în ultimele 24 de ore fiind confirmate 10 noi cazuri (0,52 rata de infectare acum). Am ajuns și la 909 decese, însă numărul persoanelor care au murit din cauza acestui virus a scăzut mult în ultimul timp.

În spital sunt internați acum 94 de maramureșeni, din care șapte sunt la Terapie Intensivă, din care unul este intubat. Am depășit 70.000 de teste făcute de la startul pandemiei și până azi.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole