Minunea pe care o asteapta liberalii. Mama lui da lovitura. E gata sa preia partidul

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Umbla vorba pe holurile politicii locale, ca la nivelul conducerii ALDE Maramures bate vant de schimbare. Cornelia Negrut, cea care conduce in prezent partidul, ar putea fi recompensata pentru implicarea sa in promovarea imaginii lui Catalin Chereches, ale carui postari le distribuie, mai nou, fara nicio ezitare pe Facebook, existand sansa reala ca locul ei sa fie luat de nimeni alta decat… mama. Mama lui, evident, ca doar nu a intrat degeaba in politica, sa ramana un obscur deputat liberal de la un judet din coltul tarii.

Daca primatul baimarean s-a trezit cu usile inchise la Bucuresti, inregimentarea sa intr-un partid cu rezonanta nefiind agreata de lideri, Chereches a schimbat registrul, trimitand-o la inaintare pe mama, in incercarea de a se apropia cat mai mult de arcul puterii. Iar postura de presedinte de partid i-ar veni ca o manusa deputatei VioriCA CHEreches, nu atat de dragul functiei, cat pentru deloc neglijabila contributie pe care ar putea-o avea la ameliorarea disperatei situatii penale a fiului spagar.

Sau cum altfel am putea explica inedita apropiere a madamei deputat de gasca de parlamentari, avandu-l in frunte pe obraznicul Nicolae Serban, care lucreaza intens la legile justitiei? Cu o functie de pres ALDE in teritoriu, mama Chereches s-ar vedea in ipostaza de a sta la masa negocierilor tocmai cu oamenii incoruptibilului Dragnea, un om integru, care nu ar admite vreo modificare legislativa menita a favoriza infractori. Nuuu! Nici macar atunci cand au tone de dosare pline de fapte de coruptie sau au fost prinsi in flagrant, luand spaga in primarie.

Intreaga actiune de preluare a sefiei ALDE beneficiza si de sprijinul liberalilor, in eventualitatea unei reusite, acestia promitand o chermeza publica, in cinstea eliberarii PNL Maramures.

Sa nu ziceti ca nu v-am spus!

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

7 Comments

 1. Bizau

  Cornelia Negrut are un interes mult mai mare de aceea promovează imaginea primarului șpăgar, poziția soțului ei și un numai o eventuala încadrarea în staful primăriei pe un post bine plătit de director știți cine se seamănă se aduna prin ianuarie 2018 se vor întâmpla multe.

  Reply
 2. Misu

  Hotia la rang de putere,asa scapa si baietelul mamii de puscarie,chiar credea cineva ca a ajuns acolo ptr a face bine romanilor?nici vorba…ptr ea si baietelul sa iasa curat si imaculat.

  Reply
 3. Claudiu

  Macar daca ar avea in proiect de dezvoltare industriala a orasului sau a judetului.Cred ca de peste 5 ani nu a mai venit vreun investitor notabil in zona.Vai de capul nostru ce conduceri administrative de rahat avem.

  Reply
 4. arcalin

  Forta DNA!!! Faceti-va datoria pana la capat si o sa aveti aproape tot poporul de partea voastra! Laura Codruta Kovesi, in tine ne este toata speranta!! Nu lasati politicienii sa se amestece in justitie!! Vrem judecati drepte si corecte, fara mismasuri si potlogarii!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *