Mircea Ciocan, inlocuit din functia de director al Spitalului de Boli Infectioase cu Sorina Birle

PNL

Mircea Ciocan nu mai este director al Spitalului de Boli Infectioase Baia Mare.

El a fost inlocuit cu Sorina Birle, medic sef la Centrul de Sanatate Mintala Baia Mare.

Mircea Ciocan a precizat ca azi s-au incheiat cele sase luni de interimat.

“Am incheiat mandatul de interimar. Am fost numit pentru sase luni, azi s-au terminat cele sase luni. Nu mai pot ramane, trebuie sa ma intoc la sindicat”, a spus Mircea Ciocan, pentru ZiarMM.

Presedintele Consiliului Judetean, Gabriel Zetea, afirma ca a luat aceasta decizie dupa largi consultari.

“Am luat in aceasta saptamana aceasta decizie dupa largi consultari pe care le-am purtat personal cu Directia de Sanatate Publica, consilieri judetenei si reprezentanti ai institutiei spitalului din randul medicilor si am hotarat ca este corect ca un om din interiorul institutiei sa-i conduca destinele in urmatoarea perioada.

Trebuie sa ii multumesc pentru mandatul de 6 luni dus pana la capat! domnului Mircea Ciocan. Am avut incredere la inceputul anului ca datorita experientei sale va putea chiar sa imbunatateasca performantele medicale ale spitalului iar la finalul mandatului sau cifrele confirma multe plusuri.

Din pacate legea nu permite un mandat interimar mai lung de 6 luni (aviz amatorilor de stiri false de prin presa locala), drept urmare de luni incolo Spitalul de Boli Infectioase si Psihiatire din Baia Mare se imbraca in haine noi!”, a spus Zetea, pe Facebook

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1