Mircea Dolha a castigat un concurs de gulas traditional unguresc

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Face ce face si Mircea Dolha iese in fata cu o noua ciudatenie. Recent, acesta a castigat un concurs de… gatit gulas traditional unguresc. Intrecerea s-a desfasurat in cadrul Festivalului Gulasului, de la Ocna Sugatag. Editia 2014 s-a dovedit a fi cea mai reusita de pana acum, spun organizatorii.

De altfel, nu doar Mircea Dolha a avut parte de un week-end plin. Presedintele Partidului National Liberal Maramures, Ovidiu Nemes, alaturi de deputatul PNL, Ludovic Orban, presedintele PNL Baia Mare, deputatul Mircea Dolha si secretarul coordonator al PNL Maramures, Cristian Anghel au fost prezenti, la sfarsitul saptamanii trecute, la o serie de manifestari cu traditie in Maramuresul Istoric.

Liberalii au participat duminica la hramurile bisericilor din Repedea si Ruscova, localitati administrate de primarii liberali Pavel tiudic, respectiv Ioan Turcsin. La slujbele religioase a participat si deputatul PNL, Ludovic Orban, care s-a aflat timp de doua zile in judetul Maramures.

Duminica dupa-amiaza, presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes, alaturi de Ludovic Orban, Cristian Anghel si alti liberali s-au deplasat la Ocna sugatag, acolo unde au fost intampinati de primarul liberal Mihai Ivaszuk la Festivalul Gulasului. Peste 2.500 de oameni au participat, in acest an, la evenimentul organizat de Primaria si Consiliul Local Ocna sugatag.

„La sfarsitul saptamanii trecute l-am avut alaturi de noi pe deputatul PNL, Ludovic Orban. Alaturi de acesta ne-am deplasat duminica in localitatile Ruscova si Redepea, acolo unde comunitatea ucraineana s-a aflat in zi de sarbatoare. Am fost prezenti apoi la Ocna sugatag, unde primarul Mihai Ivaszuk l-a provocat pe Ludovic Orban sa guste din traditionalul gulas unguresc.

Au fost momente importante pentru comunitatile din cele trei localitati si ne bucuram ca am putut sa fim si noi alaturi de maramureseni. Oamenii de aici au demonstrat inca o data ca pastreaza si respecta traditia locului si ca nu-si pierd credinta. De asemenea, doresc sa-i felicit si sa salut implicarea celor trei primari liberali in organizarea acestor evenimente cu traditie pentru locurile pe care le reprezinta”, declara presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

  1. Paul

    Felicitari deputatul Mircea Dolha!
    Calitatile de gospodar, politician, invingator, de incredere l-au facut sa fie in topul deputatilor din guvern privind activitatea parlamentara din ultimul an, nu ca altii care dorm pe banii statului.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *