Mircea Dolha catre Liviu Marian Pop: Daca taceai, filozof ramaneai!

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

mircea dolhaSenatorul PSD, Liviu Marian Pop, se face partas la sprijinirea grupului infractional organizat care a complotat pentru formarea Consiliul Judetean Maramures in dispretul legii. Domnul Pop vorbeste ca sa nu taca si se lanseaza intr-o declaratie dorit acuzatoare la adresa subsemnatului si a PNL.

Ii dau un exemplu care are protagonisti chiar din randul membrilor PSD: vineri justitia a hotarat definitiv ca formarea Consiliului Local al municipiului Drobeta Turnu Severin a fost ilegala deoarece 3 consilieri PSD nu au fost validati. Mai mult, decizia indica posibilitatea incadrarii faptei la abuz in serviciu, conform recentei hotarari a Curtii Constitutionale.

Situatia este identica cu cea de la Maramures, unde consilierii alesi ai PNL in Consiliul Judetean au fost respinsi in acelasi mod, adica ilegal, ca sa fie mai pe intelesul personajului ajuns vremelnic ministru in timpuri de trista amintire, care dorim sa credem ca nu se vor mai repeta.

Ii sugerez numitului Pop Liviu Marian sa puna mana pe carte si mai ales pe lege. Domnia sa face presiuni politice pentru a acoperi un abuz: nevalidarea consilierilor PNL in Consiliul Judeţean. Si conform deciziei in cazul Drobeta Turnu Severin, acesta poate fi incadrat la infractiunea de complicitate la abuz in serviciu si participarea la grup infractional organizat.

Numitul Pop Liviu Marian are experienta cu acoperirea ilegalitatilor: sa ne amintim numai de afacerea plagiatelor!

“Daca taceai, filozof ramaneai”, spune o vorba veche din popor, domnule Pop!

Deputat – Mircea Dolha

Presedinte PNL Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. Attila

  Dolha nu a fost cumva, candva, coleg de partid cu PLM? Si cine stie, poate vor mai fi candva. De aceea, merita imortalizate momentele in care acesti lideri plini de ei se ataca reciproc. E singura data cand au TOTI dreptate.

  Reply
 2. mihai

  A facut morosenii de ras prin obedienta fata de Ponta si acoperirea plagiatului.Acum vine si ne da lectii.Du-te bade si stai pe la televiziuni sa bati apa in piua ca pentru judetul asta nu am auzit sa fi facut ceva fapte de vitejie.Macar cand suntem pupincuristi sa ne si alegem cu ceva,tu ai fost doar pentru scaunul tau si viitorul scaun ,ca in rest nu am auzit sa fi sprijinit ca si Andreea Paul construirea vreunui parc industrial prin ajutor guvernamental de peste 10 mil de euro.

  Reply
 3. etc

  Deci ,, Deci ,, dolha sa te bucuri ca ai scapat cu viata si nu te-a impuscat fostul sef de la piata agroalimentara Baia Mare,, o facea si scapam de un analfabet,, dar nu esti singurul ,, iata ceea ce se petrece intre tine si lingaul sindicalist pop liviu nu este altceva decat scolarizarea voastra de dupa 1989 , la tot felul de scoli NEAUTORIZATE ,, PARTICULARE ,, CARE pe bani si nu putini scoteau pe banda absolventi cu o EXTREM DE SLABA PREGATIRE , CEVA MAI BUNICICA DECAT ZONA ANALFABETISMULUI!!!!!!!!!!!!!!!!!.. amu in prag de ALEGERI i ca neste analfabeti puri va scuipati ca sa intelegem noi cei care v-am ales ca NU A-TI FACUT NIMIC PENTRU JUDET, ORASE, COMUNE ,SI SATE,, DAR NIMIC , amu dracu o sa va mai aleaga pentru ca prin ceea ce faceti si amu, se , dovedeste minima voastra pregatire in pragul doctorantelor la care va apropiati cu neste veleitati de anafabet!!!!!!!!!!! sa va i-a dracu, nesimtit ..impostori, cacati de oameni,,, si ca voi iata toti parlamentarii fara exceptie inclusiv cei care recent condamnati la foarte putine zile de detentie si raman cu sutele de milioane de EURO !!!!!!!!!!! nu putem decat sa vomam in fata voastra!!!!!!!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *