Mircea Dolha cere demiterea Monicai Macovei din PDL

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Deputatul Mircea Dolha considera ca fiecare candidat la alegerile prezidentiale ar trebui sa joace corect si solicita in acest sens luarea unei decizii ferme de catre conducerea PDL in cazul Monicai Macovei. 

Mai precis, deputatul PNL cere excluderea oficiala a acesteia din Partidul Democrat Liberal, scrie dcnews.ro.

“Am remarcat ca, in afara unor declaratii formale prin presa, PDL si conducerea sa nu au propus nici o sanctiune pentru doamna Monica Macovei, cea care incalca statutul partidului din care face parte. In prezent, doamna Macovei se afla in plina campanie de strangere de semnaturi pentru propria candidatura la alegerile prezidentiale, in ciuda faptului ca partidul din care face parte si-a desemnat deja candidatul oficial in persoana domnului Klaus Iohannis.

Consider ca doamna Macovei nu a dat dovada de fairplay cand, desi a anuntat ca va candida, nu si-a dat demisia din Partidul Democrat Liberal. Ne aflam in fata unei situatii deloc placute si confuze pentru cetatenii carora le cerem votul. PDL, partenerul PNL in ACL, este, in prezent un partid se prezinta in fata alegatorilor cu doi candidati intrucat, in opinia mea, cetatenii nu o pot percepe pe doamna Macovei ca fiind candidat independent la Bucuresti si europarlamentar PDL la Bruxelles“, declara liberalul Mircea Dolha.

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

  1. cristi

    chiar asa. Madam Macovei dupa ce ne-a bestelit la UE vrea sa ne si scuipe in farfurie. Dar parca totusi nu un traseist penibil e cel care trebuie sa dea lectii de maturitate si onestitate politica.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2