Mircea Dolha despre cazul Ponta: ”Parlamentul a blocat o ancheta. Romania are de suferit ”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

mircea dolha ex-actionar tele plusDeputatul Mircea Dolha considera ca imaginea Romaniei este extrem de afectata, din cauza parlamentarilor care au „facut scut” in jurul premierului Victor Ponta, pentru a bloca inceperea urmaririi penale fata de acesta.

”Am votat impotriva obstructionarii justitiei. Doar in justitie poti sa te aperi, in fata procurorilor si poate procurorul ii dadea neinceperea urmaririi penale. Nu trebuie ca Parlamentul sa blocheze o ancheta. Acum s-a blocat o ancheta si Romania are de suferit. Este extrem de grav ce se intampla, piata externa ne va fi ostila. Vom fi din nou blocati si nebagati in seama”, a declarat Mircea Dolha.

Deputatul PNL a tinut sa mai puncteze faptul ca nu este suprat pe cei de la DNA, pentru perioada in care a fost si el cercetat.

”Si eu am fost cercetat. Nu m-am suparat pe DNA. Puteam foarte bine sa votez in cei trei ani, impotriva DNA-ului, nu am facut acest lucru, pentru ca pana la urma judecatorii dau verdictul final, cum s-a intamplat si in cazul meu cand judecatorii au decis ca sunt nevinovat”, a mai adaugat Mircea Dolha.

Andreea FAT

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. cristi

  Acest d…cu pretentii de politician este o rusine pentru baimareni si tara. Unde s-a mai pomenit ca un l,… frustrat sa ajunga demnitar intr-o tara civilizata. A fost ales pentru freza sau culoarea cratelor? El sau Ponta sunt tot o apa si un pamant , adica niste n… greseli genetice. Ce tupeu sa dai lectii publice tocmai tu, cel care profiti ca un n… de beneficiile unui sistem in care nu ai ce cauta. Ce expresii false, cat a fost cercetat nu putea vota impotriva DNA ca nu era parlamentar, auzi la el sa se supere pe justitie. Nici de sofer la un parlamentar adevarat nu e bun individul , care umbla beat de fericire ca jepanu lui, vezi doamne are 01 MBM. Adica scula numero 1 in municipiu. Iar o sa ma cenzurati desi folosesc numai cuvintele lui, asta e daca nu-s parlamentar! 🙁

  Reply
 2. Maximilian Boros

  Nu contaza ttat cine a spus cat,si mai cu seama,daca ceea ce a spus este sau nu adevarat.Cel care n-are argumente sa combata spusele cuiva,acela ataca si loveste persana acestuia

  Reply
 3. Izvorul Izei Tsunamy

  In socialism justitia nu putea retine sau mai putin aresta nici macar un membru de partid si erau peste 4 milioane. Trebuia sa se dea verdictul BOB biroul organizatiei de baza PCR , membrul era exclus din PCR si apoi se tavalea cu justitia.Cu toate acestea erau pline puscariile de oameni nevinovati. Un primsecretar putea ordona unui magistrat sa inchida un dosar sau ce sentinta sa se dea. Acum de aceste facilitati se bucura doar vre-o 600 de romani. In procese civile se simula actul de justitie. In procesele cu statul totdeauna pierdea omul muncii. Vinovat era mortul! Asadar am evoluat nitel de la bolovan la prastie.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *