Mircea Dolha despre Klaus Iohannis: Un presedinte bun ca painea calda

PNL

Scump la vorba fara rost, cu statura sa impresionanta si cu ochii sai expresivi si sfredelitori, Klaus Iohannis impune respect. Ba chiar distanta, la prima vedere. Doar pana te apropii de el si iti adreseaza un zambet cuceritor. Atunci descoperi un om foarte cald, foarte uman, care degaja energie pozitiva – constructiva, cum ii place sa spuna. Si multa liniste, devenita atat de rara in nebunia in care traim. In vorbe putine, dar miezoase, te convinge ca face ceea ce spune, iar tu ii poti fi de ajutor intr-o cauza buna. Ca el poate fi presedintele tau, dar nu superiorul tau.

Ca e un OM intre OAMENI. Asta am simtit cand am avut sansa sa ii fiu aproape. Si m-am gandit la sansa pe care o are Romania: sa aiba un presedinte cald, calm, uman, constructiv, cu viziune si cu rezultate incontestabile care arata ca viziunea si managementul sau sunt viabile.

Adica un presedinte normal, care poate schimba  societatea romaneasca in care regimul de normalitate a fost  preluat – vremelnic – de anormalitate. Si sunt convins ca asta ar simti orice roman – dar si orice strain – cand s-ar afla in apropierea presedintelui Klaus Iohannis; un presedinte bun ca painea calda.

Mircea Dolha

Deputat PNL de Baia Mare

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Reclame home 1