Mircea Dolha despre vizita in Norvegia: “Vom cere repatrierea acestor copii”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

mircea dolhaO delegatie a Comisiei pentru romanii din afara granitelor tarii de la Camera Deputatilor va face saptamana viitoare o vizita in Norvegia pentru a vorbi cu familiile romanilor care au ramas fara copii. Mircea Dolha, vicepresedintele comisiei, a mentionat faptul ca delegatia se va deplasa la familia Botnariu acasa, pentru a lua contact cu vecinii familiei. Nici familia Nan nu a fost uitata de membrii comisiei, care vor sa afle ce s-a intamplat cu adevarat.

“Ne vom intalni cu reprezentanti ai Parlamentului norvegian dar si cu comunitatile de romani din Norvegia. Vom avea de asemenea intalnire cu un secretar de stat in Ministerul Afacerilor Externe norvegian, apoi cu conducerea Departamentului pentru copii, tineri si familie. Vom merge inclusiv la unitatile de invatamant sa intrebam educatoarele, profesorii cum sunt acesti copii, daca au venit plangand la scoala, daca au fost loviti si sa ni se prezinte si niste dovezi. Vom cere, daca este necesar, repatrierea acestor copii. Vrem un singur lucru, sa aflam adevarul, nu mergem acolo nici sa acuzam familia Botnariu, nici sa acuzam autoritatea pentru protectia copilului”, a precizat Mircea Dolha.

Potrivit lui Dolha din delegatia condusa de el vor mai face parte deputatii Mircea Lubanovici, Maria Grecea, Ovidiu Iane, Aurelian Mihai, iar vizita in Norvegia va fi facuta in perioada 19-22 ianuarie.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

  1. Atilla

    Daca nu e doar o parada electorala, poate fi utila vizita, in sensul de a veni parlamentarii cu niste informatii obiective, ca in media domina manipularile fratelui lui Bodnariu. Cat despre ce vor cere ei in Norvegia, e o gluma buna, astia inca tot nu nu intelses ca in tara aia se respecta doar lege…

    Reply
  2. dilau

    mai dolha, parerea mea e ca o sa te/va intoarceti acasa cu coada intre picioare si cu banii prostimii cheltuiti degeaba dar trebuie sa recunosc ca intodeauana exista o sansa a pacii. auzi, daca tu/voi reusiti eu jur ca bag aici un ” bravo dolha si co”. beleaua e ca in cazul unui esec as vrea sa citesc o declaratie a ta de genul” statul norvegian a avut dreptate”, chiar daca e an electoral.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *