Mircea Dolha: “Dupa 90 padurile au fost chelite de catre fosti directori PSD”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Deputatul Mircea Dolha a lansat grave acuze la adresa PSD, referindu-se la noul Cod Silvic pe care social-democratii vor sa-l adopte in Parlament.

Acesta spune ca noul cod ar insemna disparitia a mii de hectare de padure. Mai mult, deputatul afirma ca fosti directori din PSD au chelit padurile Maramuresului dupa 1990.

“Din nou, PSD-ul, cu maxim tupeu, doreste sa treaca Codul Silvic in varianta celor 127 de parlamentari, printre care si deputatul Victor Ponta, pentru ca, nu-i asa, cand doreste este si deputatul, cand nu-i convine este premier, cand nu-i convine nici postura este si cetatean.

E un real pericol ceea ce se intampla, daca Codul Silvic va trece in varianta pe care o doresc domnii acestia de la PSD, vor disparea mii si mii de hectare de padure. Si asa avem probleme in Maramures, deoarece dupa 90 padurile au fost efectiv chelite de catre fosti directori PSD”, a precizat Mircea Dolha, in cadrul unei conferinte de presa.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. xyz

  “Mircea Dolha a candidat din partea Partidului Social-Democrat (PSD) în 2008 pentru postul de primar al municipiului Baia Mare, însă nu a reușit să câștige lupta electorală în fața lui Cristian Anghel, ultimul fiind reales pentru a patra oară consecutiv în aceasta funcție. La acele alegeri locale, Dolha a obținut însă funcția de consilier municipal și a ocupat o vreme fotoliul de viceprimar al orașului până când conducerea interimară a PSD Maramureș a propus excluderea sa din partid în noiembrie 2010, în urma unor conflicte la nivelul organizației locale a partidului.[1] Trecând ulterior la Partidul Național Liberal (PNL), partid aliat la acea vreme cu PSD, Dolha a obținut un mandat de deputat la alegerile din 2012.” – sursa wikipedia
  Pe la noi prin Maramures astia ca el se numesc j…, indiferent din ce partid fac (acum) parte. Vorba aia: usd = acl = aceeasi mizerie

  Reply
 2. janos

  mei dolha, da tu nu fost la psd cind director vostru chelit la padure? cum este tupeu la tine care fugit baiet vagabond la mult partid pentru ciolanu. Atunci cind tu fost sef psd si vazut la chelit copac nu facut scandal si cerut director psd plecat la puscaria. tu este un mare mistretu care bagat capu la bucile pt vrut vazut ce poftit.mars la culcare mincinosu si fiticau pitic cu spus prostie

  Reply
 3. afara cu PSD

  cei de la PSD stiu sa faca un singur lucru SA F…
  Afara cu PSD din tara.
  La fel a facut si familia CHERECHES a primarului de Baia Mare.
  Si arograntul de primar toata ziua e cu nasul pe sus crezand ca-i de familie buna.
  Oameni buni nu votati PSD. Votati ce vreti dar in MM nu trebuie sa iasa PSD cu majoritate de voturi. Astia o sa va bage in mormant.
  Afara cu PSD de pe scena politica! Jos Ponta!

  Reply
 4. STEKO

  …..da mai Dolha,aia de la psd…ai dreptate,aia de la psd…tu nici ceapa n-ai mincat nici gura nu-ti pute…

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *