Mircea Dolha: Fac totul pentru ca PNL sa devina principala forta politica a judetului, insa fara compromis

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

mircea dolha ex-actionar tele plusIn urma celor petrecute vineri seara, la Balul PNL, cand Mircea Dolha i-a inmanat o diploma de excelenta si a felicitat-o pe Viorica Chereches pentru activitatea sa in functia de manager al Spitalului de Boli Infectioase din Baia Mare, moment comentat si pe ZiarMM, presedintele PNL Maramures a considerat ca e cazul sa faca unele precizari.

“Inteleg demersul jurnalistic si stiu ca ziaristii exagereaza uneori, pentru ca au acest drept. Menirea mea ca presedinte al PNL Maramures si om politic responsabil e sa declar opiniei publice si simpatizantilor mei si ai PNL ca voi face tot ce e politic permis, respectand legea intru totul, pentru ca PNL Maramures si PNL Baia Mare sa devina principalele forte politice ale judetului, insa fara arma compromisului, chiar daca politica reprezinta arta compromisului”, a spus Mircea Dolha.

In materialul publicat anterior pe ZiarMM, am facut referire la posibilul scenariu urmarit de apropierea conducerii PNL fata de familia Chereches.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Attila

    Am zis eu ca sunt doar teorii ale conspiratiei. Totul a pornit de la zvonul lansat de actualmm, sigura ca alora le convenea un astfel de scenariu.

    Reply
  2. Elena

    Este vorba, totuși, și de niște declarații pe care Mircea Dolha le/a făcut în spațiul public la Castaniadă, adică lingușeli față de penalul Cherecheș, declarații de vulpoi care au ca scop acapararea electoratului penalului Cherecheș, declarații care contrastează cu pozițiile sale exprimate anterior, care erau adevărate atacuri la familia Cherecheș… Dolha a schimbat/o ca la Ploiești… A intrat în dezacord cu politica declarată a PNL, ceea ce, normal, ar trebui să/i aducă probleme grave, cum ar fi eliminarea de pe toate listele de candidaturi. Prin poziția sa publică de la Castaniadă, Dolha și/a atras disprețul public. Îi mai rămîne să/i angajeze purtători de vorbe pe cei care i/au fost și primarului arestat Cherecheș: soții Viorica și Gheorghe Pîrja, Nicolae Goja, Radu Țolaș, Anamaria Somay, precum și pe ceilalți jurnaliști care au dat adevărul pe minciună de dragul gologanilor lui Cherecheș.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *