Mircea Dolha il felicita pe Cristian Niculescu Tagarlas pentru functia de viceprimar

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Presedintele PNL Maramures, Mircea Dolha, il felicita pe noul viceprimar al Municipiului Baia Mare, Cristian Niculescu Tagarlas, pentru functia obtinuta la conducerea orasului, in urma votului din Consiliul Local.

“Eu v-am spus ca il felicit, pentru nu cunosc detaliile cum a ajuns viceprimar, ce negocieri a facut, eu cred ca a facut negocieri, ca daca nu le-a facut, atunci e pacat sa il avem acuma si sa dispara peste o saptamana, doua, pentru ca totusi, in Consiliul Local sunt multe voturi si trebuie sa aiba voturi ca sa ramana”, a spus Mircea Dolha intr-o conferinta de presa sustinuta joi.

Liderul liberal a mai aratat ca pe viitor vor avea loc mai multe discutii cu colegii din Biroul Politic Judetean referitoare si la situatia din Baia Mare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

7 Comments

 1. lupan

  Ii va pensiona primul protestatar in favoarea celor de la USR,pentru asanarea vechilor politicieni in favoarea celor noi.E tare aia cu : Va Vedem !

  Reply
 2. dan

  Dolha nu a parasit PNL-ul? Cind se va face dezinsectie in partid? Opinia publica schimba incet culoarea politica a Romaniei si poate ca PNL se reevalueaza. Ar fi pacat ca din noul val sa nu fie exclus Dolha.

  Reply
 3. Ioan

  Dezinsectie? Hmmm…Daca ma gandesc bine, Dolha chiar seamana cu un gandac negru, da ala mare, da bucatarie!

  Reply
 4. ioan

  Apoi puteti voi PNL ((( partidul neonazistilor lihniti ))),, sa protestatti pana la vara daca inca mai aveti conducator precum dolha mircea,,, apoi man mircea,, si alti TALHARI de DRUM MARE si pa care ii mai tineti pe linga voi nemtilor fara tupeu !!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 5. Danny

  Dolha este omul care se pricepe la toate,bun la = toate ipartidele Pesedist notoriu a schibat ambarcatiunea si s-a inrolat la PNL ,unde a facut un tandem al esecului cu MAN .Au reusit ,sacrificand partidul sa o propulseze pe mamita lui KK in Parlament ,doar banul conteaza pentru aceasta conducere jalnica Si iata-l din nou pe metereze .Ar face bine ca acesta ilustra nulitate politica sa se retraga din peisaj.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *