Dolha: „Il rog pe prefectul Rohian sa nu mai acopere ilegalitatile primarului Chereches”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

mircea dolha ex-actionar tele plusCreditul de 100 milioane lei pe care vrea sa-l contracteze municipalitatea starneste noi discutii in randul politicienilor din Maramures. Mircea Dolha, presedintele Partidului National Liberal Baia Mare, sustine ca banii nu vor fi folositi la ceea ce aproba Consiliul Local si ii atrage atentia prefectului Anton Rohian, cu privire la modul in care primarul Catalin Chereches se foloseste de toate parghiile pentru a-i determina pe consilieri sa voteze proiectul creditului.

„Creditul acesta este unul electoral, un credit pentru a avea bani primarul Chereches in primele luni alea acestui an, sa isi satisfaca din nou populismul exacerbat si pentru a incerca sa cumpere voturi de la baimareni.  Cand spun sa cumpere voturi ma refer la toate parghiile pe care le foloseste incepand de la tichetele cadou din 2011 ajungand la un nivel de arta de a cumpara voturi prin tot felul de panselute si bancute.

Nu inteleg cum poate sa riste asa de mult prefectul Rohian, inchizand urechile si ochii la abuzurile pe care le face, la unele hotarari de Consiliu Local care sunt nelegale, dar nu le ataca. Il rog pe prefectul Rohian sa nu mai acopere ilegalitatile primarului Chereches, inclusiv abuzurile legate de aceste preudo-sedinte de Consiliu Local”, a declarat Mircea Dolha, presedinte PNL Baia Mare.

Mai mult, Mircea Dolha ii aduce acuzatii grave edilului baimarean despre care spune ca a deturnat fonduri.

„Banii vor fi deturnati. La fel cum s-a intamplat si a deturnat bani publici multi, e vorba de aproape 50 milioane lei, pana in prezent, fara banii care au venit de la Ministerul Dezvoltarii. Ma refer la cota de refinantare pe care a pus-o municipiul Baia Mare si banii pusi pentru proiectele europene de catre Consiliul Local si Primarie, iar cand au venit banii, el i-a deturnat, in loc sa faca rectificare bugetara, sa anunte CL si sa spuna ca au venit acesti bani.

Astfel au ramas la dispozitia sa si la pixul sau pentru a putea face tot ce vrea. Are deja niste vise megalomanice, dar locuri de munca si proiecte sustenabile nu exista. El nu a facut decat sa taie panglici si sa profite de fonduri europene pe care le-a adus administratia Anghel si apoi Dolha. Proiectele care pana astazi s-au incheiat la Baia Mare sunt proiecte din perioada 2008-2011, inainte sa ajunga el la primarie”, a mai punctat Mircea Dolha.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

  1. Baimarean

    Dl deputat sa-si vada de treaba ca oricum orasul trebuie dezvoltat iar el in Baia Mare nu mai are interes

    Reply
  2. STEKO

    Dom’ deputat tocma’ o sarit in ajutoru’ fratilor penticostali persecutati de statul norvegian…Poate penticostalii au ramas ultimii sai aliati!Ca la primaria Baii n-o sa stea in fotoliul de primar,in camera deputatilor deja se aude ca scaunul sau a fost dat altuia…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *