Mircea Dolha, investit vicepresedinte PNL: “Mi-am propus sa reprezint cat mai bine Maramuresul”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

mircea dolha ex-actionar tele plusConducerea PNL a decis ca Mircea Dolha, Cristina Pocora si Iulian Dumitrescu sa ocupe functiile de vicepresedinti ai partidului, pe locurile lasate libere de Alina Gorghiu, Eduard Hellvig si Florin Turcanu. Biroul National de conducere a PNL a fost completat in urma excluderilor si a promovarii Alinei Gorghiu in functia de presedinte al partidului.

“Nu a fost o numire, ci eu am fost alaturi de ceilalti doi colegi Cristina Pocora si Iulian Dumitrescu alesi la congresul de anul trecut ca membrii supleanti si acum cand s-au eliberat locurile am intrat de drept in acest Birou National. M-as bucura ca si celelalte partide sa aiba cat mai multi reprezentanti la nivel central. Cred ca PNL va demonstra seriozitate si implicare si o constientizare a votului din 16 noiembrie.”, a declarat Mircea Dolha, presedinte PNL Baia Mare.

Liderul Mircea Dolha este de parere ca noua functie il va ajuta sa reprezinte mult mai bine organizatia din care face parte.

“Mi-am propus sa reprezint cat mai bine Maramuresul. Atunci cand se va face Guvernul, filiala Maramures va avea un cuvant de spus. In ultimii ani, de prea putine ori s-au auzit vocile Maramuresului la Bucuresti si din acest motiv judetul a fost uitat”, a punctat Mircea Dolha.

Alina Gorghiu a devenit presedintele PNL la finalul anului trecut, Eduard Hellvig a fost investit, la inceputul lunii martie, la conducerea Serviciului Roman de Informatii, iar Florin Turcanu, presedinte PNL Botosani, a demisionat din postul de vicepresedinte dupa ce a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru fals intelectual.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. justitiar

  Hop si piticul atomic se baga in seama. Acesta este noul partid liberal, o familie… in care s-au unit frustratii lui Antonescu cu banditii lui Blaga. Cu sefa o metresa de lux, noul partid are un viitor glorios motiv de a pune la intrarea in sediul central un felinar rosu. Daca un pigmeu confuz, dezertor PSD a ajuns mare mahar in noul partid iohannist m-am lamurit. Partid nou cu banditi vechi. Vai s-amar de tarisoara asta.

  Reply
 2. ioan

  Subscriu , Justitiare….uite ce a ajuns MARELE PARTID LIBERAL !
  Scara valorilor s-a desfintat !!!

  Reply
 3. cristi

  auzi la gagauza cica sa reprezinte cat mai bine Maramuresul. Ne lasi Mirciulica , tu-ti reprezinti doar buzunarul si bindeul nesimtit. Nu esti in stare sa reprezinti nimic cu exprimarile tale de santierist istet. Parca esti un brigader de CAP mai sclivisit.

  Reply
 4. chupaccabra

  cand il mai prindeti prin ceva studio tv, dati-i o foaie si un pix si puneti-l sa scrie cateva fraze dupa dictare cateva fraze. va garantez ca rezultatul va va surprinde.

  Reply
 5. STEKO

  doresc sa ma contrazic,mai demult spuneam de cirnatii piticului cu unghii de sobolan.trebuie sa ma contrazic,nu erau unghii de sobolan,erau propriile unghii(foarte asemanatoare cu ale sobolanului),unghii cu care s-a catarat pe esichierul politic,dintr-un partid in altul,de la o oportunitate la alta…si de reprezentat?pai mai ,,unghiuta·tu chiar crezi ca maramuresenii sint toti prosti gramada?pai fii sigur!pe mine si inca citiva prieteni sigur nu ma(ne)reprezinti…

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *