Mircea Dolha l-ar angaja pe Vasile Vlasin la Primarie cu o jumatate de norma, pe post de controlor in trafic – Vlasin, in schimb, il vede deja pe Dolha meditand in puscarie

Primarul interimar Mircea Dolha se arata revoltat fata de afirmatiile consilierului local Vasile Vlasin, care a precizat ca nu este de acord cu masura restrictiva impusa la accesul in Primaria Baia Mare. Dolha ii pune in vedere lui Vlasin ca acesta nu se poate plimba prin Primarie dupa cum doreste, ci doar cu stiinta gardianului de la poarta.

„Vasile Vlasin declara pe post ca vrea sa mearga in fiecare birou si nu stiu ce sa faca. Nu o sa poata merge. Gardianul de jos trebuie sa stie in ce birou intra. E controlor in trafic sau ce? Sau daca tine, poate ii gasim un post cu jumatate de norma, pe acolo”, spune Dolha.

In replica, Vasile Vlasin spune ca primarul Dolha incepe sa se obisnuiasca tot mai tare cu regimul penitenciar, de care va avea parte in curand, atunci cand va putea medita mai mult. „Domnul Dolha doreste sa instituie in Primaria Baia Mare un regim de penitenciar. Uita ca Primaria este o institutie publica, finantata de cetateni. In viitorul apropiat, Mircea Dolha va avea suficient timp liber ca sa mediteze la toate aceste aspecte. In rest nu am ce sa comentez”, declara Vlasin.

Afirmatiile sale vin in contextul procesului pe care Mircea Dolha il are la Curtea de Apel Cluj, intr-un dosar in care a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta.

ZiarMM.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu