Mircea Dolha: “Nimeni nu va fi inlaturat dintre cei care sunt loiali partidului”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

mircea dolhaNoul presedinte interimar al PNL Maramures, Mircea Dolha, a declarat ca nimeni din cei care sunt loiali partidului nu va fi inlaturat, dar ca le va taia sforile celor care “sunt doar sforari”.

“Preferam sa preiau organizatia cum era in 2013 cu 31 de primari, nu cu 20, si la guvernare locala, nu in opozitie, dar niciodata pe mine nu m-au inspaimantat lucrurile astea si intotdeauna am stiut sa construiesc. De aceea, primul semnal care il dau, prin intermediul ZiarMM, catre liberalii care cred in aceasta echipa puternica, este acela de a veni cu totii acasa, sa putem sa ne strangem randurile.

Avem primari care, din pacate, nu au mai candidat sub flamura PNL, dar asta nu inseamna ca nu vom avea proiecte impreuna. De aceea, dau un semnal foarte ca toti cei care cred in mine si PNL sa vina la masa.

Joi vom avea prima sedinta, nimeni nu va fi inlaturat dintre cei care sunt loiali partidului si vor sa munceasca si pot cu adevarat, insa cei care cred ca sunt doar sforari nu vor mai avea sforile in mana, pentru ca le tai incepand de joi”, a punctat Mircea Dolha.

Vlad HERMAN

Vezi si Surse: Mircea Dolha, presedinte interimar al PNL Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

 1. Dobasu

  Si uite asa o sa ingropam PNL-ul si liberalismul in Maramures si o sa mancam carnati la pomana.Cu asa neoameni ca dolha si cicibatetoba nu o sa mai fie in toamna la alegeri decat un singur si mare partid rosu.

  Reply
  1. coco

   Plus Man,Marinel,Marinesco si astia sigur nu trec de 10% la parlamentare.Sunt in cădere libera,oricum au adus judetul la sapa de lemn.Asteptam in schimb sa vedem de ce e in stare Zetea la judet.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *