Mircea Dolha a ramas pe drumuri. Ionel Bogdan, interimar la PNL Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Fostul deputat Mircea Dolha a ramas pe drumuri in ceea ce priveste functiile la nivel inalt.

Asta dupa ce Ionel Bogdan a fost propus ca presedinte interimar al PNL Maramures, in timp ce Gavril Ropan prim-vicepresedinte.

“Comisia de unificare a hotarat astazi sa ma propuna BPN pentru functia de presedinte interimar al PNL Maramures. Nu este o sarcina usoara in aceste vremuri tulburi pentru liberali, dar tin sa le multumesc colegilor mei pentru ca au apreciat ca pot pune umarul la reconstructia partidului.

Alaturi de colegul meu, Ropan Gavril, propus prim-vicepresedinte, vom veni in fata BPN cu o echipa care va munci intens in perioada urmatoare pentru reorganizarea PNL Maramures si pentru pregatirea alegerilor.  Coincidenta face ca propunerea Comisiei de unificare sa vina in aceeasi zi in care aniversam 27 de ani de la reinfiintarea PNL Maramures. Sa fie intr-un ceas bun!”, a spus Ionel Bogdan pe profilul de Facebook.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. ioan

  Si in Baia Mare ca si in toata tara asta ROMANEASCA,, partidul nestatornic liberal (pnl nu uitam cu litere mici),, este exact patania pntcd tot litere mici ,, cu grava voastra flamanzenie a va uni cu CRIMINALII PDL,, care v-au lichidat pur si simplu,,,, ca o ironie a soartei luati aminte si pedagojiti-va ,, alaturati-va, consultati-va cu ANGHEL CRISTIAN,, care a avut cele mai reusite realizari PNL___ISTE IN ZONA,, insa cum tradatorii te inconjoara mereu se pierd multe ,, deci luati lectii pentru ca in judet si zona alt liberal de soi NU VETI GASI !!!!!!!!!!!!!!

  Reply
  1. balint

   de acord cu tine.. dar vremea lui Cristian Anghel a trecut de mult.. nu ne mai putem intoarce in trecut…

   Reply
 2. dan

  Privim mereu inapoi, spre lideri apusi? Cred ca ar fi cazul sa le pastram “o vie amintire” si sa-i lasam in pace pe banchizele pe care au esuat. Uitati de Anghel, de Chereches, sint amintiri triste pentru Baia Mare. mai bine sa le dam o sansa tinerilor care inca nu miros a dolha.

  Reply
 3. ioan

  Salutari nenebalint si neneDan,, observatii pertinente ,, insa voi scoliti probabil la noile scoli, studii ,ID,FF, sau fara carte cu bani multi obligatoriu trebuie sa faci istorie aici ne referim strict la POLITICA<< deci politica si scoala acesteia care s-a dovedit CLAR ca pe vremea pdl-istilor a fost o MARE CRIMA A POPORULUI ROMAN CU TAIERI DE PENSII SI SALARII,, voi sau parintii vostrii sau bunicii care nu au trait astfel de mizerii UNICE IN LUME<, va impiedicati la trecut ,, DAAAAAA trecutul a facut morti, raniti, distrusi pe viata pentru ca noi acum scoliti sau nescoliti sa comentam fara trecut !!!!!!!!!,, mai deschideti carti lasa-l dracu' de internet !!!!!!!!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *