Mircea Dolha sustine plecarea lui Mihai Patrascu de la conducerea Aeroportului Baia Mare

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Mircea Dolha face un apel la  presedintele Consiliului Judetean sa asigure un management performant si sigur in conducerea Aeroportului Baia Mare.

Cu alte cuvinte, sa il schimbe pe directorul actual, Mihai Patrascu, pe motive ca acesta “este mereu cu capul in nori si ar trebui sa coboare cu picioarele pe pista”.

Conform declaratiilor deputatului Mircea Dolha, Aeroportul Baia Mare a obtinut in 25 februarie, aprobarea inceperii lucrarilor ce vor primi finantare de 8,5 milioane de euro, bani veniti direct de la Comisia Europeana.

Mircea Dolha insista asupra conducerii CJ sa se miste repede pentru ca in 30 de zile sa inceapa procedura de licitatie. Deputatul isi sustine aportul acestei finantari printr-o serie de masuri luate de acesta in scopul realizarii lucrarilor la pista aeroportului Baia Mare.

“Fac un scurt istoric si imi amintesc cum in ianuarie, anul trecut, proiectul din care au lipsit doua documente importante, a fost respins si trimis inapoi la Baia Mare.

L-am luat si l-am reinregistrat sub semnatura mea, ba mai mult mi-am si facut poze si m-am filmat cu Ramona Manescu in momentul in care am semnat actele pentru finantarea acestui proiect”, a relatat Mircea Dolha.

Deputatul a tinut sa adauge ca s-a grabit sa faca aceste declaratii de presa ca sa le-o ia inainte colegilor sai din alte partide, care, cu siguranta isi vor asuma meritul aprobarii proiectului de finantare a lucrarilor la Aeroportul Baia Mare.

“Se vor gasi rezolvaci si taietori de panglici care vor sustine ca ei au fost cei care au obtinut finantarea, insa eu voi fi fericit sa beau impreuna cu Ministrul Transportului, Ramona Manescu, o sampanie adusa de acasa, cand va fi gata pista”, a adaugat liberalul.

In urma lucrarilor de modernizare si marire a pistei, aeroportul Baia Mare se va putea alatura celor din Oradea, Iasi, Craiova, Suceava si Satu Mare, ca transport international.

Alina BOHĂŢEL

Reclame home 1
Data curenta: ’15/10/2019’

Related posts

18 Comments

 1. Indrican

  Mihai Patrascu e ok din toate punctele de vedere, si ca om si profesionist. Au de pierdut daca il schimba

  Reply
  1. Omul Revolutionar

   La fel mi se pare si mie. Patrascu e cu bun simt, poate prea mult bun simt si sincer mi se pare si corect.
   Asa mi se pare, un om corect care nu minte.
   Fiind vorba de Patrascu nu pot decat sa vorbesc elegant.
   Daca astfel de oameni trebuie schimbati, domnule Dolha ma dezamagiti.
   Donule Dolha, inseamna ca nu va luati in serios statutul de politician profesionist. Adica a ceea ce inseamna politica in sine, adica o arta.
   Daca sunteti un om de caracter atunci sustineti un om de caracter.
   Daca eu gresesc si ma insel atunci dovediti.

   Reply
 2. steko

  mai dolha,aviatia este o afacere,afacere de care tu n-ai,,puta ideea”,asa ca asuma-ti incompetenta macar in de-ale,,zborului”si lasa profesionistii sa-si faca treaba.iar cu sampania ce sa-ti spun,poate ar merge cu cirnatii aia cu dinti si par de sobolan…

  Reply
 3. Vasile

  Dolha…..ma surprinzi ! Pe cine vrei sa pui in loc? Ce pila trebuie sa o rezolvi oare ? Patrascu este un om competent ! Nu pricep de ce trebuie sa inlocuim un om capabil cu o pila ? Treburi tipic romanesti ! de aceea nu avansam in Europa pentru ca: – carnatarii se cred piloti !!!! ESTE JALNIC CA POLITICUL DECIDE PENTRU PROFESIONALISM !!!!!!!!

  Reply
 4. ion din vale

  domne iar incepeti cu aeroportul? no fost atat bai cind o fo la Recea sau cit o fost pilotu commandant.Amu de vro citva timp, tat anu de vro 5-6 ori hop cite unu ca trebe altu. Mie dom Mihai cela nu-mi place ca barbat nu ca nu graieste fain si bine dar ii ase cumva mai palid si molcut de gindesti co fo la Stefan Gheorghiu cu dom Deghid. In plus nu-i nici insurat cu prunci ori sa pui la treaba ase grea unu care poate da..nu poate si sa bazaza pe megiesi nui traba cu cap. Altfel ii bine imbracat si cu papucii curati fest da io las pune mai intii in locul lu Tony cela la Tauti, sa prabaleasca colo ca-i barbat sapoi marga de mine si la baie ori la judet ca nam nici o traba . Si cu dom Dolha ii zic ase: mai chitingan cu larma, sau cum o zis domn Basescu, mai usor cu pianu pa scari ca acu daca vo sarit perna de sub cur , minteni te vad iar umblind dupa porci pa datorie. Si-nca una ..ti-ai tras dom Mircea tv ori nu…da zi drept ca auzii ca dom Dobocan doarme cu poza mata sub perna?

  Reply
  1. Vasile

   Individule…..invata limba romana si nu mai scrie in jargoane ! Multi nici nu se mai obosesc sa decripteze limbajul tau de lemn 🙂

   Reply
 5. Călin Herţeg

  Mihai Pătraşcu este un profesionist, omul potrivit la locul potrivit. Va deţine în viitorul apropiat un MBA în aviaţie şi este vorbitor a şase limbi. Este integru şi corect. Are viziune şi iubeşte Maramureşul. El îi încucă acum pe cei care nu văd decât grămada de bani din spatele lui şi în care nu-şi pot băga mâinile.
  O gaşcă de frustraţi şi hrăpăreţi! Dar să nu uitaţi că mai sunt şi maramureşeni corecţi şi hotărâţi, aşa că jos labele de pe Pătrascu!

  Reply
 6. ion din vale

  Dom Calin, io te-am vazut pa mata cu domnuca ceie spelba la dobocanu in sura da n-am tare priceput ca atit de pretios te dai cu vorba de gindesti ca-i ave studii la oxford or foxtrot, oare cum sa zice.Dapoi fain tv numa ca nu tare sa vede ca-i ceata in camara si vocea ii ca din butoi. Da nu-i bai ca daca ficiorasu Romeo ar girdi drept n-ar pica ceru pe nime ca nu se vede si aude bine dar si menalui ii cu pampersul plin ca dupa ce o slugarit pa 50 de milioane la emm cum so schimbat comenduriea si nu io mai vrut da un sac de bani,hop si el pasta gard argat la alt stapin.

  Reply
 7. rebeca

  Pe Patrascu asta il poate inlocui si un paznic de la Kaufland.Ce mare talent sa conduci un aeroport unde vine si pleaca un avion pe zi ?Trebuie schimbat penrtru ca cei la care a cotizat nu mai sunt acum la guvernare.Daca Dolha poate sa faca ceva bun prin asta atunci sa o faca.Unde dracu vedeti voi profesionalism in nimic nu stiu.Domnule Dolha faceti ce trebuie de aia v-am votat.

  Reply
  1. Vasile

   Bun si ce crezi ca trebuie sa faca ? Cred ca ai votat cu alte ganduri totusi… Nu sa dea afara un om care totusi este priceput la multe lucruri de care mata, 100%, nici nu ai auzit !

   Reply
 8. the baimarean

  De Ansamblu National Transilvania nimeni nu se intereseaza ce se intampla in interiorul acestei institutii? Cine conduce aceasta institutie din spate, amenintari, incompetentele” sefilor” lasa de dorit.Chiar sunteti orbi!!!!.

  Reply
 9. mm

  Mihai e un OM, dolha e doar unul dintre cei marunti. Vorba lui Antonescu: daca pleaca Mihai de la aeroport ramane Om apreciat si un nume, daca pleaca dolha…

  Reply
 10. zoli

  Mai mm, daca e asa de marunt dolha atunci ia spune-ne cum de a facut singur, singurel ca indepndent 25% la alegerile din 2011 pentru primarie, iar patrascu neam cu mihai viteazu doar 10% cu pdl la putere?

  Reply
   1. dilau

    prietene vasile, eu zic ca e loc pentru toata lumea.cu cit sintem mai multi “specialisti” cu atit acoperim mai bine toate domeniile.il avem aici pe cel mai mare specialist in primarie,primar,cl….-the baimarean-, chiar ar trebui sa fim mindri .:)).la “internationale” e prietenu steko,ai vreo problema afara,stai linistit, te rezolva el.nationalist mai mare ca omul revolutionar chiar ca n-am vazut, asta cere cit n-au cerut noi in toata viata.femeile au si ele dreptul lor, chiar daca – ca de obicei – provoaca iar apoi se dau “lovite”.avem basisti -aici,cu voia ta, da-mi voie sa ma trec,dar nu ultimul pe lista-,uslasi, chiar si unguri – dupa felul in care se scrie-.nici macar de “mosi craciuni” nu ducem lipsa, prietenu victor a promis ca nu se mai supara.singurul lucru unde stam mai prost e la “accidente rutiere”,dar rezolvam si beleaua asta.era sa uit avem si taranisti si monarhisti.

    Reply
 11. dilau

  prietene ciprian dragos, mai trece vremea – mai uita lumea. stirea de mai sus ar fi legatura dintre dolha si demiterea lui patrascu.la fiecare conferinta de presa de prin 2012 a sustinut acelasi lucru.zici luptator pentru cauza aeroportului?.auleu,pai investitia a fost smicita orasului baia mare de catre colegul lui liberal uslas – la acea data – de la satu mare. ovidiu mai exact..

  Reply
  1. Ciprian Dragos

   Dolha nu are nicio treaba. Chiar niciuna. Hai sa ne distram, vrei? Iti amintesti imaginea lui Boc ridicat pe varfuri la o fotografie de grup? Era la ceva summit cu procurorii. Cam asa e si Dolha in contextul schimbarii lui Patrascu.

   Reply
   1. dilau

    hai sa ne distram prietene ciprian.auzi, daca – doamne fereste – useleul nu se rupea care crezi ca era acum pozitia lui dolha fata de schimbarea lui patrascu?.cumva felicitari pentru prietenul zamfir ?.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *