Mircea Dolha, tapul ispasitor pentru dezertarea consilierilor liberali

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Umbla vorba prin oras, si nu fara sambure de adevar, cum ca plecarea celor cinci consilieri locali din cadrul PNL Baia Mare a avut loc la initiativa singurului om care ia decizii in acest oras in care nu se intampla nimic fara voia sa. Ati ghicit, este nimeni altul decat inegalabilul imperator maximus al urbei, Cereches Catalin.

Zice-se pe la colturi ca fostii liberali nu vor mai fi acuzati de servilism fata de edilul urbei, acestia putandu-si manifesta deschis obedienta, aproband toate proiectele megalomane cu care vor fi serviti la sedintele de Consiliu.

Si pentru ca fiecare lovitura de imagine are nevoie de un echivalent pentru indreptarea lucrurilor, liberalii cauta un tap ispasitor. La fel cum s-a intamplat la vizita lui Johannis in Baia Mare, cand a fost nevoit a-si cocota singur scaunul pe scena Casei de Cultura, Mircea Dolha s-ar putea trezi ca la proxima intrunire liberala locala sa nu isi regaseasca locul in prezidiu, colegii imputandu-i ca nu a luat masuri fata de consilierii municipali liberali, care de doi ani ii canta in struna junelui imperator, fara a tine cont de politica partidului.

Si daca tot se vorbeste prin cafenele ca lui Dolha i se pregateste farasul, ne intrebam cine i-ar putea succeda, anterioarele interimate la conducerea filialei baimarene fiind extrem de neinspirate.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

13 Comments

 1. Paul

  Daca erau adevarati liberali nu ar fi trecut la independenti!
  Nu este de vina deputatul Mircea Dolha pt ca acesti consilieri sunt traseisti!
  De ce consilierii Bota si Campan nu au trecut la independenti??? Pentru ca ei sunt cu adevarat liberali!

  Reply
 2. cristi

  Dnu Paul. Nu, nu e de vina M. Dolha pt dezertare chiar daca Teo Ardelean s-a saturat de acest Vanghelie autohton iar Laura Ghinea agreaza personaje mai “dotate”. Grumaz nu conteaza ca e zero barat iar Lupse e “comunist” batran si stie ca ordinul venit de la toasu prim secretar nu se comenteaza.Problema e ca Dolha este o nulitate politica, agramata. Daca era politician adevarat nici el nu se prostitua pe la PSD, PER…etc Dar e doar o piticanie cu friza de gigolo expirat si complexe de inferioritate. Plus ca-i format la scoala angheliana, adica ala penalu e modelul lui de om politic.

  Reply
  1. dilau

   mai cristi, in mare masura e vina lui dolha.cind tu -dolha – ca presedinte al pnl baia mare scoti 10% in alegeri nu numai ca trebuie sa-ti dai demisia dar te duci dracului si te ascunzi in munti ca sa nu te mai vada nimeni.

   Reply
 3. ali

  Sa nu uitam ca si domnul deputat Mircea Dolha are o experienta vasta in trecerea de la un partid la altul! Inclusiv dansul a fost impus pe lista de candidati de la alegerile parlamentare de catre conducerea nationala a PNL, desi nu avea vechime zero in PNL.
  Cu alte cuvinte, toti ce activeaza de multi ani la nivel municipal si judetean in PNL nu au nici un cuvant de spus la formarea listelor!!! Si aici ma refer inclusiv la cele pentru Consiliul Local si la listele pentru alegerile parlamentare!
  Devine astfel Partidul National Liberal un partid autoritar, in care toate deciziile se iau la centru? Eu sunt convins ca da! Si nu “devine” ci este de mult timp.
  Motivatia liberalilor de a participa la BPL sau BPJ dispare pe zi ce trece! Rolul lor este doar cel de a sustine pe cei desemnati de centru, cu toate ca acestia nu au nici o valoare la nivelul organizatiilor locale si teritoriale. Deci castigator la alegeri este PNL si nu candidatul!!! Cati credeti ca ar fi votat cu consilierii plecati daca candidau ca independenti? Dar pentru domnul Dolha? Niciunul din ei nu are vreun merit personal!
  Deci pleci? Pleci fara mandat !!!! Cu exceptia acestei perioade, in care, avem o ordonanta de guvern pentru traseisti !!!

  Reply
 4. Zoltan

  Doar nemernicii dezerteaza?Ar trebui retras candidatura si trecuti pe lista de somaj! Probabil ca nu vor trece pe la Oficiul de munca deoarece au f… suficient pentru urmatorii 100 ani!

  Reply
 5. avo--cacat

  Nu-i bai , vine Tagarlas si salveaza liberalismu in Baia Mare . O sa-si faca o caserie la PNL unde sa-i duceti comisionu de intermediere pt diverse servicii . E specialist in imobiliare . Va ia si ceea ce nu aveti , inca . Omu-i disperat sa puna laba pe organizatie , ca doar ii este foame de vesnicul…pe care-l face pentru buzunarul lui . Singura metoda pe care o stie de se imbogati . Numa ca indivizii astia sunt trazniti de Dumnezeu atunci cind le e lumea mai draga . Abia asteptam sa te vedem…

  Reply
 6. ioan

  Deci pe scurt fara atata taraboi ,, gunoaiele astea sa plece din politica fara exceptie,, cea mai buna masura inainte de CRACIUN la 25 de ani da cand astia fura fara obraz,, ar fi atribuirea unor bucati cate unul de plumbi,, calibru normal pentru ca si altii pe viitor sa invete ceva!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 7. Justitiar politic

  In razboi (campanie) orice dezertare se plateste scump. Sobolanii parasesc corabia care se scufunda … dar adevaratii mateloti o salveaza.

  Reply
 8. Justitiar politic

  In realitate doar acesti doi alesi au fost recomandati de organizatia din Baia Mare ceilalti nu au nimic cu liberalismul. Tedy pocaitul si ghinea sunt frizeri… tund pe oricine.

  Reply
 9. socrate

  Fac acest comentariu dar stiu ca nu va fi publicat, iar daca va fi publicat va fi retras dupa scurt timp.
  Daca trebuie sa fie gasit un tap ispasitor, de ce nu-l gasiti pe acarul Paun?
  In concluzie e devina Dolha ca tradatori au spalat putina! pai ce sa le faca Dolha, sa-i lege de masa, sa le puna lanturi la picioare sa-i duca la ocna, oricum imperator ii va scoate cu prima ocazie… destept rationament … toti suntem prosti … nu stim si nu pricepem nimic …..

  Reply
  1. socrate

   …. daca ziarul d-voastra sustine pe niculescu si bota acest comentariu va ramane …dar nu cred ca ramane, cum nu a rams si un altul postat tot azi putin nefavorabil celor doi care doresc cu tot dinadinsul debarcarea lui Dolha de la conducerea PNL Baia Mare….

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *