Mircea Geoana anunta un nou proiect politic

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

geoana1Senatorul Mircea Geoana a anuntat, miercuri seara, ca ofera un nou proiect politic, al unei stangi autentice, serioase, integre si europene, adresat atat colegilor din PSD si celor din afara partidului, dar nu a confirmat ca a discutat despre acesta cu 50 de parlamentari, asa cum s-a vehiculat in presa in ultimele zile, informeaza Agerpres.

Geoana sustine ca este dator sa ofere un astfel de proiect milioanelor de romani care l-au votat si tuturor celor care nu se mai simt reprezentati de actuala stanga si de clasa politica romaneasca. El a evitat insa sa precizeze daca este vorba despre un nou partid politic si nu exclude “reinventarea partidelor existente”.

“Voi oferi un nou proiect politic, care va fi deschis catre colegii cu mintea la cap din PSD si catre cei care nu sunt in PSD. Si voi face o oferta care se va transforma, la momentul potrivit, intr-un proiect politic bazat pe principii de competenta, integritate. Cred ca in acest moment nevoia de noutate este importanta. Asta nu inseamna ca partide existente nu pot fi reinventate, asta inseamna sa le scuturi zdravan”, a declarat Geoana la postul public de televiziune.

Intrebat daca a discutat cu despre un astfel de proiect cu 50 de parlamentari, Geoana nu a confirmat acest numar, subliniind ca el nu a cautat pe nimeni. “Cu foarte putini (n.r. a vorbit). M-au cautat ei, eu nu i-am cautat”, a argumentat el.

Fostul presedinte al PSD s-a aratat convins ca, daca va exista un proiect politic cu adevarat atractiv pentru romani, vor veni alaturi de acesta “o suta de parlamentari si milioane de oameni”. “Nu mai pot eu ca m-a dat Ponta afara din partid, e problema lor ca au dat afara un fost sef de partid intr-un mod inacceptabil. (…) Nevoia de a avea un proiect serios, integru, este uriasa. Si cred ca obligatia mea, care am fost votat de milioane de oameni, este de a persevera. Si sunt convins ca vom avea shimbari spectaculoase pe scena politica, inclusiv in Parlament”, a mai afirmat Mircea Geoana.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *