septembrie 26, 2021

Mircea Man, disperat! Acum striga ca i-a furat voturile

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Exasperat de disparitia a tot mai multi membri din PDL, Mircea Man cauta vinovati in persoanele care au parasit formatiunea pe care o reprezinta.

Inca (pana luni?) Principalul vizat este senatorul Ciprian Rogojan, pe care il acuza ca s-a folosit de Partidul Democrat Liberal pentru a-si atinge obiectivele si acum a migrat fara remuscari inspre Partidul Miscarea Populara.

Man ii reproseaza senatorului ca da dovada de miselism, acuzandu-l ca a furat voturile candidatilor PDL la functia de senator, Bogdan Eduard din colegiul Lapus si Gheorghe Barlea din Sighet.

“Rogojan a plecat cu voturile noastre, ale PDL-ului, ale oamenilor care i-au acordat increderea, ale lui Bogdan Eduard si ale lui Ghita Barlea”, a explodat Man in cadrul unei conferinte de presa.

In completarea frustrarilor deputatului a venit si ex-senatorul Gheorghe Birlea, prim-vicepresedintele PDL, care a sustinut ca democrat-liberalii care au plecat din partid nu dau dovada de comportament democratic. Birlea a comparat trecerea grupului Rogojan la PMP cu scenariul ultimilor 20 de ani ai politicii romanesti.

“Nici macar nu i s-a uscat cerneala pe carnetul de membru PDL si a plecat, tradand loialitatea semenilor sai”, a spus Birlea.

Cu siguranta, replica senatorului nu se va lasa asteptata.

ZiarMM.ro

[youtube]http://youtu.be/COfV7JS1vcI[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2