Mircea Sandu, fost presedinte FRF, trimis in judecata pentru luare de mita, alaturi de sotia sa

home camp2
home camp2
home camp2

Mircea Sandu, fost presedinte al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie pentru luare de mita, intr-un dosar in care a fost deferita justitiei si sotia sa, relateaza Agerpres.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis, marti, AGERPRES, Elisabeta Sandu a fost trimisa in judecata pentru savarsirea infractiunii de complicitate la luare de mita.

“La data de 2 octombrie 2009, inculpatul Sandu Mircea, in calitate de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, beneficiind de ajutorul sotiei sale Sandu Elisabeta, a primit cu titlu de mita suma de 724.000 lei de la doua persoane fizice, una fiind reprezentanta unei societati de avocatura. Banii respectivi au fost primiti de inculpat pentru ca Federatia Romana de Fotbal sa incheie cu societatea de avocatura doua contracte de asistenta juridica, aspect materializat prin semnarea celor doua documente la data de 20 octombrie 2009”, se precizeaza in comunicat.

Conform aceleiasi surse, societatea de avocatura a obtinut de la FRF, in cursul anului 2011, suma de 11.705.626 de lei in baza celor doua contracte. Procurorii au dispus instituirea masurii asiguratorii a sechestrului penal asupra unor bunuri imobile care apartin celor doi inculpati, iar dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bucuresti.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *