Mircea Ursache ii ataca dur pe Anghel, Dolha si Ludescher pentru „halul in care arata Baia Mare” – Catalin Chereches, atacat si el

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PSD Maramures, Mircea Ursache, a iesit azi la rampa cu acuzatii extrem de dure aduse la adresa lui Cristian Anghel, Mircea Dolha si Istvan Ludescher. Motivul este situatia in care se afla in acest moment Municipiul Baia Mare. Nici deputatul independent Catalin Chereches n-a scapat de furia lui Ursache, acesta fiind acuzat pentru prestatia sa slaba, in ceea ce priveste serviciile aduse orasului.

„Se injecteaza, in momentul de fata, in opinia publica, doua elemente care pe mine ma revolta. Primul e ca, vezi Doamne, o sustinere a lui Anghel a unui candidat PNL, i-ar aduce si victoria. Nimic mai gresit. Anghel, alaturi de Dolha si de Ludescher, sunt cei care au adus orasul in halul in care il vedeti. Municipiul resedinta de judet, astazi Baia Mare, nu se poate mandri ca si o capitala de judet, tocmai datorita muncii pe care a facut-o Anghel, Dolha si Ludescher. Cine crede ca Anghel mai reprezinta un pericol, se inseala. Daca vreti, un al patrulea vinovat pentru situatia din Baia Mare este si Catalin Chereches, pentru prestatia sa slaba”, a declarat Mircea Ursache.

Presedintele PSD Maramures a tinut sa specifice ca nu se poate pune in discutie o sustinere pentru Mircea Dolha.

Al doilea element, legat de candidatura lui Dolha, sa fie foarte clar ca este imposibila orice negociere de parteneriat cu acesta. Baia Mare are nevoie de oameni care sa vina cu ceva nou si de oameni care sa n-aiba dosare. Aici toata lumea este fie arestat, fie cu dosar stramutat”, a adaugat Mircea Ursache.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2