Miscarea Populara Maramures: “Traian Basescu redevine presedinte”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

traian basescuPluralismul politic este o caracteristica specifica regimurilor democratice, acest principiu a fost redus in mare masura de coalitia USL ce se afirma si comporta asemenea partidului unic. Scena politica din Romania era astfel acaparata de cele doua partide PSD si PNL, ce isi doreau sa imparta tara in doua, oricine ar fi incercat sa le strice acest joc trebuia inlaturat. Cum orice actiune are si o reactiune, era de asteptat sa apara o forta politica care sa devina o alternativa la cele doua partide invechite si fara de perspectiva.

Electoratul are acum o noua optiune, Miscarea Populara, o formatiune de dreapta ce vine cu idei si oameni noi, propunandu-si sa conduca procesul de modernizare a tarii. Artizanul acestei noi aparitii pe esichierul politic este Traian Basescu, cu bune si rele considerat inca drept cel mai abil politician roman si cel mai bun presedinte postdecembrist. Lupta impotriva sistemului populist si ipocrit construit de social-democrati si liberali, este cea care l-a determinat cel mai mult sa reintre in arena politica.

“Am sansa sa mai bat o data PSD-ul ’’ spunea Basescu la Congresul Miscarii Populare. Interesant este ca si psd-istii il percep pe fostul presedinte ca unicul adversar, nicidecum pe cei din PNL, Blaga, Gorghiu sau Iohannis. Nimeni nu contesta diferenta intre trei diletanti si un adevarat maestru politic, insa trebuie remarcat faptul ca liberalii joaca si acum dupa cum le dicteaza stanga. In fata a peste sase mii de oameni, Traian Basescu devenit presedinte al Miscarii Populare, a prezentat programul politic denumit Romania Mea.

Oferind solutii viabile la problemele cu care se confrunta tara in momentul de fata si raspunzand la cerintele si nevoile societatii, Miscarea Populara vrea sa faca din acest program politic crezul tuturor celor care vor sa construiasca o noua Romanie unde fiecare cetatean sa spuna ,, Iubesc Romania Mea ’’ .

Tocmai de aceea, in Miscarea Populara sunt asteptati toti oamenii de buna credinta ce vor sa contribuie la dezvoltarea intregii societati. Alaturi de noi isi vor gasi locul atat persoane cu orientare de dreapta cat si de stanga, intrucat prioritatea o reprezinta solutiile corecte pentru tara si nu aspecte ce tin de doctrine sau ideologii.

Adrian Todoran – Presedinte Miscarea Populara Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. dilau

    prietene todoran, stai linistit, cit de curind iar le dam in gura la comunisti. ca sa nu-ti mai ca in 2-3 ani o sa intrebam partidul lui ion beuca daca nu vrea sa fie absorbit de noi.:)))

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *