Miscarea Populara: Municipiul Baia Mare nu trebuie sa fie vandut bancilor

Reclame home 1
Reclame home 1

Centrul_vechi_Baia_MareMiscarea Populara Maramures solicita membrilor Consiliului Local Baia Mare, indiferent de culoarea lor politica, sa nu fie de acord cu accesarea imprumutului in valoare de aproape 25 de milioane euro, impus de primarul in functie.

Directionarea banilor inspre sectoare neproductive din punct de vedere economic, parcuri si evenimente de divertisment, asa cum ne-a obisnuit pana acum executivul local, nu va permite municipalitatii sa ramburseze aceasta datorie in timp util. Situatie ce va fi ingreunata si de existenta unui credit mai vechi, Baia Mare avand deja o datorie de 25 milioane euro. Repercusiunile negative se vor resimti in mod special in viata de zi cu zi a baimarenilor, o buna parte a taxelor si impozitelor, precum si a serviciilor prestate de Primaria Baia Mare se vor scumpi.

Gestionarea defectuoasa a banilor ar putea determina ca toate incasarile ulterioare la bugetul local sa mearga catre banci. Impactul pe termen lung a unui imprumut de asemenea proportii este mai mare decat ne inchipuim. Nimeni nu isi doreste ca urbea sa fie girata bancilor.

Inainte de luarea unei decizii, este absolut necesara consultarea directa a celor ce traiesc in oras. Baimarenii si nu altcineva, trebuie sa hotarasca pentru viitorul propriu.

Miscarea Populara Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. grig

    Idee corecta dar total gresit exprimata. Greseli de exprimare, virgule fara sens, formulari populiste si mai ales deficit de argumente. Miscarea populara basesciana si micul autocrator local cu voce in pioneze trebuie sa inventeze ceva nou, sa faca schimbari majore incepand cu writerii expirati si strategii fara viziune si pana la conducere. Altfel, sansele electorale ale MP in 2016 sunt identice cu ale tantarului anofel femel care vrea sa penetreze pielea unui elefant matur. Adica zero!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2