Misterul Daciei cumparate de americani pentru MApN: De ce Pentagonul a achizitionat pentru Romania o masina „ieftina si vesela”

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

“Nimeni de la Pentagon nu poate sa-si dea seama de ce contribuabilii americani au cumparat un Dacia Sandero Stepway 2 pentru Ministerul roman al Apararii, dar se pare ca este unul dintre acele lucruri pe care aliatii il fac pentru a netezi relatiile”, scrie site-ul agentiei Bloomberg.

Este un mister pentru ca Dacia nu este un avion de lupta, un sistem de rachete sau un put petrolier. Este o masina break mica, descrisa de un critic auto drept “ieftina si vesela”, se arata intr-un articol publicat de Bloomberg.

Fostul secretar al apararii, Jim Mattis, care a demisionat odata cu venirea noului an, a aprobat ca Marina SUA sa cheltuiasca 2,9 milioane de dolari dintr-un fond pentru “cheltuieli extraordinare” pentru plata contractorilor locali in vederea constructiei unui drum perimetral in jurul unei baze din Romania, care gazduieste sediul antiracheta din Europa, si sa plateasca factura pentru masina.

Mai multe pe mediafax.ro

Reclame home 1
Data curenta: ’14/10/2019’

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *