Mita electorala inainte de alegeri: Cantare de baie si biciclete pentru baimareni (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cu putin timp inainte de alegerile la Primaria Baia Mare, candidatii isi folosesc ultimele cartuse. Astfel, in cursul zilei de joi, 5 mai, mai multi membri din stafful de campanie al candidatului independent Mircea Dolha au fost surprinsi de reporterii Cinemar TV impartind cantare de baie, in cartierul Hatvan.

Mai mult, baimarenii au primit din partea aceluiasi candidat, tichete cadou, in valoare de 20 lei, dupa cum relateaza pe Facebook jurnalista Annamaria Somay.

“Tichetele care le da Dolha in cartiere, se pot folosi incepand de luni, dupa alegeri, si sunt valabile doar in cazul celor care pot demonstra ca au votat cu acest papagaloid politic”, spune Annamaria Somay.

De asemenea, in cursul zilei de sambata, candidatul independent Vasile Vlasin a tinut sa precizeze, tot pe Facebook, de cadoul primit de mai multi locuitori din Firiza (constand intr-o bicicleta), din partea unuia dintre candidati.

“In aceasta dimineata, in Firiza, un candidat a oferit biciclete unor alegatori. Frumos gest. Pacat ca e un gest penal”, a afirmat Vlasin, fara a mentiona despre care candidat este vorba.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2