Miting: Baimarenii, solidari cu familiile de romani care au ramas fara copii in Norvegia

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

copii abuzatiBaimarenii sunt asteptati la un miting pentru a sustine familiile Bodnariu si Nan in demersurile lor de a-si reintregi familiile. Protestul se va desfasura sambata, 30 ianuarie, incepand cu ora 12.00, in fata Palatului Administrativ.

Mitingul a fost anuntat pe pagina oficiala a deputatului maramuresean, Mircea Dolha.

“Cazurile copiilor romani pe care Barnevernet i-a luat din bratele propriilor parinti au facut inconjurul lumii. Ne-au scandalizat, ne-au impresionat, ne-au sensibilizat, dar, mai presus de toate, ne-au facut sa fim asa cum ne sta bine noua, romanilor: UNITI!”, arata deputatul Mircea Dolha, pe pagina sa de socializare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Attila

    Si ma rog cum vor “sustine familiile in demersurile lor”? Dupa ce au constatat ca Protectia copilului din Norvegia nu a fost impresionata de mitinguri si marsuri pana acum, nu e ridicol sa mai faci un miting? La fel de ridicol va fi Dolha cand la miting nu va aduna mai mult de cateva zeci de oameni, cel mai probabil penticostali. Plus e o manevra de manipulare a celor neinformati, care habar nu au care au fost motivele “luarii copiilor din bratele propriilor parinti”. De parca copiii ar fi proprietatea parintilor. Da, bratele alea i-au pocnit pe proprii copii. Asa e ca ar sari in sus daca un strain le-ar pocni copilul? Dar daca e al tau e justificat. Mentalitati de ev mediu.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2