MITING PSD – Ionel Bogdan despre presiunile din judet: „Le cerem tuturor maramuresenilor sa nu accepte santajul”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Dupa ce pe retele de socializare au aparut in aceste zile informatii cum ca angajati din invatamantul maramuresean ar fi fost fortati sa mearga la mitingul PSD de la Bucuresti, presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, le cere acestora sa nu accepte santajul.

Mai mult, acesta solicita ca presiunile sa fie facute publice.

„Din pacate autoritatile maramuresene sunt ocupate cu alte lucruri in aceasta perioada, in special cu trimiterea oamenilor la mitingul organizat de PSD la Bucuresti. S-au raspandit deja informatii pe retelele sociale ca profesori, invatatori de la noi din judet, si alti angajati din sistemul de educatie, sunt fortati practic sa mearga la mitingul de sambata de la Bucuresti, fiind amenintati cu pierderea locului de munca.

Este o situatie de neacceptat si le cerem tuturor maramuresenilor sa nu accepte santajul, sa faca publice presiunile, pentru ca acceptarea acestor practici este daunatoare pentru demnitatea lor si pentru democratie. De asemenea, le cerem autoritatilor judetene sa inceteze cu aceste practici de trista amintire.

Oamenii nu si-au dat viata in urma cu aproape 30 de ani, ca astazi sa ne intoarcem la aceleasi practici, in care oamenii sunt incolonati pentru a-l aclama pe liderul suprem. Liviu Dragnea este doar un condamnat penal, care incearca sa acapareze toata puterea in stat si nimeni nu trebuie sa-l aplaude pentru acest lucru. Mai ales cu forta”, a spus Ionel Bogdan, intr-o conferinta de presa.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2