Mitingul Unirii in Baia Mare, cu 1000 de participanti (FOTO)

PNL

Presedintele Victor Ponta si sloganul unei Romanii unite s-a scandat vineri seara, 14 noiembrie, de la ora 18.30, in municipiul resedinta de judet, Baia Mare.

Conform raportarilor facute de organele de ordine, mitingul Unirii din Baia Mare a adus, pe platoul din fata Revolutiei, aproximativ 1000 de participanti de la PSD, UNPR, PLR, PP-DD, PRM, simpatizanti si membrii de partid, oameni care au iesit in strada pentru unirea tuturor romanilor si pentru un presedinte care nu vrea dezbinare.

Cu steaguri, pancarte, mesaje de unitate, cantece patriotice si dorinta unei Romanii in care toti sa traim fara ura, romanii care il sustin pe Victor Ponta la presedintia statului s-au luat de maini intr-o mare hora a unirii, care a cuprins, imediat, intregul platou.

Gabriel Zetea: ”Si in Baia Mare, la fel ca in Sighet, am iesit intr-un mars al elegantei pentru o Romanie Unita”

Alaturi de sustinatorii lui Victor Ponta s-au aflat si reprezentantii conducerii PSD Maramures, respectiv presedintele filialei judetene a partidului, Gabriel Zetea, secretarul de stat in Ministerul Transporturilor si secretar executiv al PSD Maramures, Dragos Titea, deputatii Florin Tataru si Gheorghe Simon, coordonatorul campaniei electorale a PSD-UNPR-PC in Maramures, Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare, presedintele TSD Maramures, Cosmin Butuza, consilieri judeteni si municipali.

Din localitatile limitrofe au participat reprezentanti din Tautii Magheraus, alaturi de primarul lor, Anton Ardelean, reprezentanti din Baia Sprie, impreuna cu Octavian Cernestean, membrii UNPR condusi de presedintele filialei judetene, Emil Ambrus si secretarul executiv Liliana Moga, consilier municipal.

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea a aratat ca, dupa marsul elegantei care a avut loc tot vineri, la ora 12.00, in Sighetu Marmatiei, s-a dorit un miting al Unirii si in Baia Mare.

”Am avut un miting pasnic, patriotic, un miting in care cerem ca Ardealul sa nu fie rupt de restul Romaniei, un miting de pace si unire, nu unul de dezbinare”, a aratat presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al PSD Maramures

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Reclame home 1