Mitsubishi ar putea colabora cu Nissan pentru dezvoltarea unui model de clasa medie

Reclame home 1
Reclame home 1

MitsubishiDupa ce discutiile cu Renault au fost abandonate, Mitsubishi s-a reorientat catre un potential parteneriat cu rivalii de la Nissan pentru dezvoltarea a doua modele sedan de clasa medie si mare, scrie automarket.ro.

Mitsubishi are nevoie de un inlocuitor pentru actualul model Lancer, propunerea japonezilor in clasa medie. Actualul model are deja o varsta respectabila si Mitsubishi incearca sa gaseasca o solutie. Initial, japonezii au fost in discutii cu Renault pentru a construi impreuna un potential inlocuitor. Acesta ar fi trebuit sa fie modelul Renault Latitude adaptat pentru gama Mitsubishi.

Negocierile cu Renault au esuat insa si acest plan a fost abandonat. Mitsubishi s-a reorientat, se pare, catre un alt posibil parteneriat cu rivalii de la Nissan. Conform jurnalistilor de la Automotive News, discutiile au fost deja deschise. Surse apropiate discutiilor spun ca Mitsubishi si Nissan ar putea colabora pentru dezvoltarea a cel putin un model sedan.

Prioritatea este modelul de clasa medie, inlocuitorul modelului Lancer. Apoi, exista posibilitatea creari unui inlocuitor pentru defunctul Galant, berlina de clasa medie Mitsubishi care nu mai este in oferta din 2012. Un inlocuitor pentru modelul Galant este important pentru Mitsubishi mai ales pentru piata americana. Prioritatea este insa crearea unui model de clasa medie, model pe care Mitsubishi sa il poate vinde pe plan global.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2