MIZERIE: Bancile din Piata Revolutiei, adapost pentru mucurile de tigara (FOTO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Comportamentul civic lasa de dorit in unele cazuri, mai ales atunci cand este vorba despre unele obiective de pe spatiul public.

Asa se face ca mai multe banci aflate in Piata Revolutiei din Baia Mare sunt pline cu mucuri de tigara, incat unora dintre cetateni le vine greu sa se mai aseze pe ele.

Dupa cum se poate observa din fotografiile de mai jos, bancile au fost indesate intre spatiile goale dintre scanduri cu resturile de la tigari.

Asta desi, in mod paradoxal, cosul de gunoi se afla, in acest caz, la nici doi metri distanta.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. maria

    Bancutele din parcul Dacia sunt si mai jalnice,putrezite,prost vopsite.Oricum sunt cele mai proaste bancute posibile,slabe la vandali,deoarece in mijloc nu au sustinere si banuiesc ca vandalii isi exerseaza lectiile de carate,dupa cum arata in cate o dimineata.Sa speram ca pe viitor cei din administratie o sa fie mai atenti la detalii.In Parcul Regina Maria,o armata de sefi si lucratori de la Spau,nu sesizeaza de ani buni lipsa de gard viu pe unele portiuni,posibil uscate,dar oricum lipsesc acum.Ce asteapta? sa completam noi populatia cu gard viu,in portiunile lipsa?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *