Mobilizare masiva a romanilor din Europa pentru alegeri: Soferi voluntari pentru a duce oamenii in orasele cu sectii de vot

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Romanii care traiesc in strainatate si vor sa voteze la elegerile europarlamentare si referendumul pentru justitie de duminica se organizeaza pe Facebook, grupul numindu-se „VOLUNTARI- SOFERI LA VOT IN EUROPA”.

Avand in vedere ca nu toti beneficiaza de sectii de vot deschise in localitatile in care traiesc, pe reteaua sociala s-a format un grup de soferi care pun gratuit la dispozitie locurile neocupate din masinile lor pentru alegatorii care trebuie sa calatoreasca zeci, poate sute de kilometri, pana la o sectie de votare.

Spania, Italia, Elvetia, Germania sunt doar cateva din tarile in care exista asemenea voluntari care vor sa-si ajute concetatenii sa mearga duminica.

Grupul poate fi accesat aici – AICI

Cateva exemple:

Buna , daca vrea cineva sa voteze la Lodi ( romanii din parcarea de pe A1 autogrill San Zenone ovest sau est sunt disponibil sa va duc sa votati )….sau zona Melegnano , va rog fara ……… !!!

Daca aveti nevoie de masina in Franta, departamentul 94 , Paris va putem ajuta

Oferta transporte gratis pt toti soferi ce vor sa mearga maine la vot in Murcia Espana, indiferent in ce loc se afla (parcarii,depozite de incarcare,Pol industriales etc)… Contactatima in privat.

Voluntar in Franta, zona Nevers ! As putea lua maxim 4 soferi de pe A77 si A6 care vor sa mearga la Paris pentru a vota !!!!

g4media.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *