Mochi, o femela Saint Bernard, a intrat in Cartea Recordurilor pentru cea mai lunga limba de caine

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

O femela de Saint Bernard pe nume Mochi a intrat in Guinness World Records ca posesoarea celei mai lungi limbi de caine din lume, informeaza joi editia franceza a Huffington Post, transmite AGERPRES.

Mochi, in varsta de opt ani, care apartine unei familii din orasul Sioux Falls din Statele Unite, este posesoarea unei limbi de 18,58 de centimetri, conform masuratorilor oficiale realizate de un veterinar, rasturnand recordul precedent detinut de pekinezul Puggy, a carui limba masura 11,43 centimetri, se precizeaza in comunicatul Guinness World Records.

Proprietarii lui Mochi au gasit-o printr-o organizatie pentru salvarea animalelor, pe cand avea doi ani, iar in momentul in care s-au intalnit a fost dragoste la prima vedere, povesteste Carla Rickert, proprietara, care a condus 11 ore impreuna cu fiica ei ca sa o cunoasca pe catelusa inainte de adoptie. Carla o descrie pe Mochi ca pe un caine ”descurcaret si vesel, cu o personalitate puternica”.

Cateodata limba de dimensiuni impresionante ii creeaza dificultati lui Mochi care are probleme cu respiratia, saliveaza puternic cand este emotionata, i se lipesc frunze si pamant pe limba si nu poate apuca obiectele de pe jos.

Bucuroasa de recordul obtinut de Mochi, Carla spune: ”Mochi este foarte modesta, dar cred ca este la fel de mandra de noul ei record cum suntem si noi”.

Odata cu omologarea recordului lui Mochi, Guinness World Records a anuntat lansarea primei editii a ”Guinness World Records: Amazing Animals”, dedicata in intregime celor mai rapide, inalte, puternice si talentate animale din lume, se precizeaza pe site-ul oficial.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *