MODERNIZARE – Un spital din Baia Mare își vinde caloriferele uzate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Un spital din Baia Mare a scos la vânzare pe internet caloriferele uzate. Este vorba despre Spitalul de Pneumoftiziologie „Dr. Nicolae Rușdea” care scoate la vânzare calorifere utilizate, din oțel, cu dimensiuni cuprinse între 70-200cm, la prețul de 1 leu/kg. Cei interesați se pot deplasa până la spitalul de pe strada Victor Babeș și vedea marfa la fața locului.
Spitalul TBC din Baia Mare este în plin proces de modernizare, astfel că la finalul lucrărilor vom avea o unitate spitalicească la standarde europene de confort.
„Sunt caloriferele dezafectate pe 1/3 din spital. Asa e procedura, nu le putem casa direct fără să încercăm să le valorificăm. Legat de lucrări, până în decembrie la sfârșit trebuie să termine corpul A. Lucrările sunt decalate cu 2 luni, cât au fost oprite lucrările… dar acum se mișcă foarte bine. În rest, suntem plini de bolnavi, infectați cu COVID, așteptăm si noi să se vaccineze cât mai mulți să scadă un pic incidența…”, a declarat, pentru ziarmm.ro, Gabriela Hofer, managerul Spitalului TBC Baia Mare.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2