Majorarea pretului biletelor si abonamentelor URBIS, la mana Consiliului Local Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Modificarea tarifelor de calatorie pentru serviciul de transport public local de calatori de pe raza Municipiului Baia Mare percepute de SC URBIS e la mana Consiliului Local.

In sedinta ordinara de vineri, 30 martie, pe ordinea de zi se va afla un proiect de hotarare care prevede majorarea pretului la bilete si abonamente.

Potrivit documentului, primarul orasului va fi mandatat, „in calitate de reprezentant al Municipiul Baia Mare in cadrul Adunarii Generale a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Zona Metropolitana Baia Mare, sa voteze  aprobarea modificarii tarifelor de calatorie pentru serviciul de transport public local de calatori de pe raza Municipiului Baia Mare, conform prevederilor prezentei hotarari si sa voteze aprobarea actului aditional la Contractul de delegare a gestiunii serviciului nr. 704/2013, act aditional ce se va incheia in acest sens”, dar si sa „semneze, in numele si pe seama Municipiului Baia Mare, actul aditional la Contractul de delegare a gestiunii serviciului nr. 704/2013, act aditional ce se va incheia potrivit art. 3 din prezenta hotarare”, in calitate de Presedinte al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Zona Metropolitana Baia Mare.

De asemenea, incepand cu data intrarii in vigoare a prevederilor prezentei hotarari isi inceteaza aplicabilitatea Hotararea Consiliului Local nr. 517/21.12.2016, precum si orice alte prevederi contrare prezentei.

Vezi mai jos tarifele propuse.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2