Modificari importante in ceea ce priveste circulatia in municipiul Baia Mare

PNL

La ultima sedinta a comisiei municipale de sistematizare a circulatiei, membrii au dat aviz favorabil pentru trei propuneri, anunta Primaria Baia Mare intr-un anunt.

Astfel, pe strada Scolii, una dintre cele mai circulate artere din municipiu s-au amenajat doua treceri de pietoni, una dintre ele in fata Colegiului Tehnic „Anghel Saligny”, iar cea de-a doua in dreptul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Maramures.

De asemenea, aceeasi comisie a avizat restrictionarea vitezei de circulatie a vehiculelor pe strada Scolii din municipiul Baia Mare la 30 km/h.

Noile modificari au intrat deja in vigoare la finele lunii trecute.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. Pop N.

  Si pe alte strazi trebuie reglementata viteza la maxim 30 km/h,mai ales in zonele cu scoli si gradinite unde trecerile de pietoni nu sunt sigure,datorita golbanilor grabiti si care circula cu viteze si de 80-90 km/h.

  Reply
 2. grig

  Pe strada aia si asa circulatia e fragmentata. Astea nu sunt solutii, sunt gaselnite aiuristice. Mai bine ar rezolva parcarile in zonele rezidentiale si ar limita accesul la serviciu al celor de la institutiile din zona. Nu ai cum sa gasesti acolo, un loc de parcare, totul fiind ocupat de cei de la AJOFM, CJPMM, Pasapoarte si restul. Praf in ochii baimarenilor. De ce nu rezolva cele doua treceri de pietoni de pe Bd Unirii, cea de pe Progresului si Culturii unde stai zeci de minute dimineata in trafic.

  Reply
  1. Dan

   In Germania au fluidizat traficul si problemele din parcari reglementand timpul de parcare la maxim 3 ore. Iti pui la vedere un plastic in care reglezi ora la care ai intrat in parcare si ai decupate cele 3 ore ( nu isi permite nimeni sa umble cu smecherii),iar camerele radar, montate peste tot ,te fotografiaza automat daca depasesti cei 30 km/h ( nu interactioneaza conducatorul auto cu contravenientul,iti vine amenda prin posta).Cei care sunteti pentru viteze mai mari,in momentul in care un membru al familiei voastre e nenorocit pe vreo trecere de pietoni,sunt sigur ca nu o sa mai ganditi asa.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1