Mogosa: Defrisarile din zona Lacului Bodi alunga turistii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

defrisariDefrisarile facute in ultima perioada in zona Lacului Bodi din Baia Sprie au stranit discutii controversate in mediul online. Turistii care si-au exprimat nemultumirea pe o retea de socializare, spun ca taierile masive au transformat locul intr-un adevarat dezastru. Deranjat de situatie se arata si primarul orasului Baia Sprie, Dorin Pasca, care spune ca taierile masive sunt controlate de catre reprezentantii Romsilva.

”Am avut o discutie cu cei care se ocupa efectiv de problema pentru ca au afectat putin izvorul. Sunt sigur ca in scurta vreme vom reusi sa remediem situatia. Defrisarea se face sub control. Este padure ajunsa la maturitate, care trebuie regenerata”, a declarat Dorin Pasca, primarul orasului Baia Sprie.

Edilul a mai adaugat faptul ca in orasul Baia Sprie, defrisarile se fac doar controlate de catre specialisti.

”Ma deranjeaza ca in arealul turistic fac taieri masive si nu fac taieri de rarire si sa astepte sa creasca, sa inlocuiasca oarecum vegetatia. Cei de la Romsilva mi-au explicat ca nu au cum sa faca altfel. Categoric vreo doi trei ani o sa arate zona ca dupa razboi. In orasul Baia Sprie, se taie mai putin decat am avea nevoie. Sunt sigur ca in timp lemnul va fi din ce in ce mai scump si vom reusi sa valorificam mai bine potentialul pe care il avem”,  a punctat Dorin Pasca.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole