Moise Guran: Ciorbea incalca Legea Avocatului Poporului. Imunitatea lui nu functioneaza in aceasta situatie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Eu unul m-am saturat de golania lui Victor Ciorbea, o rusine nationala, cu atat mai mult cu cat omul a ocupat si postul de prim-ministru al Romaniei. Probabil ca stiti cu totii deja ca a plecat in vacanta fara sa delege pe unul dintre adjunctii sai pentru atacarea OUG, ca are imunitate penala si ca este singurul care poate suspenda aplicarea unei ordonante de urgenta.

Am studiat pe toate partile Legea Avocatului Poporului si am ajuns la concluzia ca blocajul poate fi evitat, in ciuda mise-en-place-ului imposibil in care disparitia lui Ciorbea lasa Romania intr-o “situatie de urgenta”. Ba, mai mult decat atat, cred ca e timpul sa scapam de acest individ imoral, un avocat al infractorilor mai degraba decat al poporului, care mai este si incompetent pe deasupra. As fi folosit cuvinte mai grele la adresa lui, dar ma limitez la ce se poate demonstra juridic. Iata…

Sa observam in primul rand ca absenta Avocatului Poporului NU creeaza un blocaj in sine, delegarea atributiilor catre adjuncti intervenind in temeiul legii, caci norma este imperativa.

Continuarea pe moise.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole