ACTUALIZARE – Moisei: Pieton accidentat de autoturism. Omul s-a ales cu traumatisme la ambele picioare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In aceasta dimineata, in jurul orei 09.00, un pieton a fost accidentat de un autoturism pe raza localitatii Moisei. Conform echipajului medical de la Serviciul Judetean de Ambulanta victima s-a ales cu “traumatisme la ambele membre inferioare”. Omului i s-au acordat ingrijiri medicale de catre angajatii de la Ambulanta Borsa. Cand a fost stabilizat, acesta a fost transportat la Spitalul de Recuperare din localitate.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures: “Azi dimineata la ora 09.20 Politia orasului Viseu de Sus a fost sesizata despre faptul ca, pe D.N. 18 in comuna Moisei, a avut loc un accident de circulatie soldat cu ranirea unei persoane..
Din primele cercetari efectuate s-a constatat ca, in timp ce conducea un autoturism din directia Borsa spre Moisei, un barbat in varsta de 49 de ani a surprins si accidentat un pieton care se afla angajat in traversarea partii carosabile prin loc nepermis si fara sa se asigure.

Pietonul, un barbat de 37 de ani din Moisei, a fost transportat cu ambulanta la Spitalul Orasenesc Borsa si apoi transferat la Spitalul Judetean Baia Mare.

In momentul producerii accidentului conducatorul auto si victima nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.
Cercetarile in cauza continua, urmand a se lua masuri legale”.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *