Monica Macovei sterge pe jos cu Tudorel Toader: „Calaul justitiei! Face parte din grupul de crima organizata care conduce Romania”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Fost ministru al Justitiei, Monica Macovei, lanseaza un atac devastator la adresa actualului ministru, Tudorel Toader, Aceasta sustine ca acesta face parte din grupul de crima organizata care conduce Romania.

„Mai este vreo indoiala ca Toader, calaul justitiei, face parte din grupul de crima organizata care conduce Romania?

Evaluarea Procurorului general este o decizie politica impotriva unei justitii impartiale si functionale, iar Toader, calaul justitiei impartiale, va merge pana la capat pentru a apara politicienii cu dosare penale si pe cei impotriva carora exista plangeri penale, pentru ca face parte din grupul lor.

Cand minciunile pe care si-a construit planul decapitarii Parchetului General ies la suprafata, Toader ataca in toate directiile: astazi ii acuza si ameninta pe membrii Sectiei de procurori a CSM. Adica pe cei care, la propunerea de revocare a procurorului sef DNA, au votat in unanimitate impotriva cererii lui Toader. Acum trebuie compromisi preventiv, inainte de a le trimite o eventuala propunere de revocare a procurorului general. “Greseala” Sectiei de procurori a CSM este ca s-a sesizat imediat dupa ce Toader a declarat ca „Parchetul General s-a indepartat progresiv de la rolul de garantare a drepturilor si libertatilor cetatenesti”, considerand ca acuzatiile lui Toader “reprezinta afirmatii grave la adresa justitiei din Romania”.

Toader a mintit cand a spus ca nu stia de existenta unui protocol PG-SRI din 2016. Cand Procurorul general i-a amintit ca i l-a trimis din luna martie, Toader spune acum ca nu intelege de ce i l-a trimis, ca nu avea ce face cu el cat timp este document secret.

Este inacceptabil ca un ministru al Justitiei sa se afunde in minciuna ca sa isi construiasca argumente pentru a propune revocarea procurorului general. La fel de grav este ca isi aduna argumentele de la inculpati penali, cum ar fi Valcov din Guvernul condus de condamnatul Dragnea.

In acest anturaj penal, Toader apara politicienii cu dosare penale si politicienii care au dat ordine ca protestul pasnic din 10 august 2018 sa fie reprimat in forta. Si oricat ar incerca sa nege Toader, toate actiunile sale din aceste zile sunt presiuni asupra magistratilor pentru a opri anchetarea violentelor jandarmeriei si a fortelor speciale de la protestul din 10 august 2018, la dosar fiind depuse peste 700 de plangeri. Miza este ca ancheta sa nu ajunga la cei care au dat ordinele de interventie violenta impotriva oamenilor pasnici, politicieni aflati in Guvernul controlat de condamnatul Dragnea si aflati in subordinea condamnatului Dragnea la partid.

Mai este vreo indoiala ca Toader face parte din grupul de crima organizata care conduce Romania?”, transmite Monica Macovei.

bugetul.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2