MONSTRUOS: Un tânăr maramureșean a violat și ucis o fetiță de 18 luni în Italia

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Gabriel Robert Marincat în vârstă de 25 de ani, originar din Borșa, a îngrozit Italia după ce a violat o fetiță de 18 luni, pe care apoi a ucis-o, în zona Como.

De trei luni locuia în aceeași casă cu fetița pe care a violat-o și cu mama acesteia, Silvia Barni, italiancă de 24 de ani, partenera sa. De origine română, dar de ani de zile în Italia, muncitor, era singur acasă cu bebelușul său de 18 luni când, la 11 ianuarie 2021, a avut loc tragedia, conform gazetaromaneasca.com.

De obicei cu fetița stătea bunica acesteia, dar de când Gabriel Robert Marincat se mutase în casă, uneori era lăsat să aibă grijă singur de copil.

Bărbatul, arestat sâmbătă dimineață (23 ianuarie 2020) de către carabinieri din Tenenza di Mariano Comense în timp ce se afla la casa mamei sale, în Lentate sul Seveso, unde se întorsese să locuiască acum câteva zile, este acuzat de maltratare care a dus la moartea copilului (infracțiune pedepsită până la maximum 24 de ani) și violență sexuală împotriva unei persoane sub vârsta de zece ani (pedepsită până la maximum douăzeci de ani).

Micuța Sharon Barni, fetița de 18 luni care a murit la 11 ianuarie trecut la Cabiate (Como), a fost bătută și violată, au stabilit medicii care au făcut autopsia. Fetița a murit în ziua în care Gabriel Robert Marincat a avut-o în grijă. Bărbatul a spus că a avut loc un accident domestic, că a căzut un reșou peste ea, mai arată gazetaromaneasca.com.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. dan

    Decit sa-l tii in puscarie zeci de ani pe banii cetatenilor, e mai ieftin un cartus (citiva zeci de lei, cred) si o inmormintare decenta. O lectie pentru amatorii de stfel de “aventuri”.
    Dezaxatii nu trebuie intretinuti, ca reintegrarea lor nu este posibila. Drepturile omului trebuie sa se opreasca in fata drepturilor victimelor.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *