Mos Craciun, ajutat de unul dintre renii sai, a adus daruri pentru copiii angajatilor Spitalului Judetean

Unul dintre cele mai asteptate momente de peste an de catre copiii salariatilor Spitalului Judetean din Baia Mare a sosit azi, 20 decembrie, odata cu venirea lui Mos Craciun. Ajutat de unul dintre renii sai de nadejde, Mosul a avut grija sa scoata din sacul plin de daruri, cate un pachet pentru fiecare dintre micutii care l-au asteptat cu mare nerabdare, se arata intr-un comunicat al Spitalului Judetean.

Primit cu chiote de bucurie si ropote de aplauze, Mos Craciun a avut cate o vorba buna pentru fiecare copil, iar renul sau s-a achitat exemplar de datorie, copiii declarandu-se, la final, extrem de multumiti de intregul moment pregatit special pentru ei.

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” s-a gandit, ca in fiecare an, ca ziua in care Mos Craciun ajunge la copiii salariatilor trebuie sa fie una speciala. Si asa s-a intamplat si acum, cand inainte de sosirea Mosului, pe platoul special amenajat a ajuns Stefan Hrusca, care a oferit un recital extraordinar de colinde. Si trebuie amintiti si micutii artisti de la Palatul Copiilor, care au pregatit, pentru aceasta zi frumoasa, un program artistic de exceptie. Si tocmai de aceea, Mosul nu i-a uitat nici pe ei, astfel ca, pentru intregul efort depus in pregatirea momentului, cu totii au fost rasplatiti pe masura.

Si chiar daca nu a fost zapada si nici foarte frig, asa cum e de obicei in preajma Craciunului, micutii au intrat repede in spiritul sarbatorii, iar reusita intregului eveniment a fost cel mai bine reflectata pe chipurile fericite ale celor mici, dar si prin zambetele largi ale apartinatorilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1