MOS CRACIUN E ROCKER revine. Se aduna bani pentru victimele de la Colectiv

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

dirty shirtRockerii din cele doua municipii din judetul Maramures, Baia Mare si Sighetu Marmatiei, se vor intalni cu cel mai tare rocker ever Mos Craciun. Vor fi doua zile de rockereala cu Santa, in zilele de 27 si 28 decembrie, la Shadows Rock Bar.Organizatorii au anuntat ca la fel ca si anul trecut, editia din acest an „Mos Craciun e Rocker la Baia Mare” va fi una speciala, pentru victimele de la Colectiv.

PROGRAM CONCERTE

27 DECEMBRIE

Ethernus

Riot Monk

Dirty Shirt

28 DECEMBRIE

Morbid Tales

Ultimu Nivel

Dirty Shirt

Pretul unui bilet este de 25 din lei pe seara, din care 50% vor fi donati direct catre supravietuitorii tragediei de la Colectiv, aflati in continuare intr-un proces de recuperare lung si costisitor. Restul de 50% sunt destinati acoperirii cheltuielilor de organizare pentru concertele Mos Craciun e Rocker din Baia Mare si Sighetu Marmatiei si eventual suport pentru formatii. De asemenea, va exista o cutie de donatii, pentru cei ce doresc sa participe cu o suma mai mare.

“Deoarece evenimentul Mos Craciun e Rocker de anul trecut de la Tineretului precum si ultimele concerte Dirty Shirt din Baia Mare au fost sold-out si ne dorim sa evitam situatii neplacute, Dirty Shirt va canta in ambele seri in Baia Mare iar biletele au fost puse in vanzare direct la Shadows (George Cosbuc nr. 50)”, au precizat organizatorii.

“Asa cum e traditia de peste 10 ani, la fiecare sfarsit de an organizam „Mos Craciun e Rocker” o serie de concerte caritabile in nord vestul tarii. Anul acesta vor fi doua concerte la Baia Mare in Shadows si unul la Sighetu Marmatiei in Fashion cu cele mai bune trupe metal din Maramures. Daca la baza ideea proiectului este colectarea de jucarii pentru copiii orfani, la fel ca si anul trecut, vom strange fonduri pentru a ajuta prieteni care au supravietuit tragediei de la Colectiv si care in continuare intr-un proces de recuperare foarte complicat”, spune, pentru ziarmm.ro, Mihai de la Dirty Shirt.

Ziarmm.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2