Mos Craciun la Jandarmeria Maramures (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Acum, in perioada Sarbatorilor de iarna, la sediul unitatii Jandarmeriei din Baia Mare, copiii cadrelor militare au fost vizitati de Mos Craciun.

Datorita faptului ca in ultimele zile a nins suficient de mult iar stratul de zapada este destul de mare, jandarmii au iesit in intampinarea Mosului si l-au adus cu masina de interventie pentru ca acesta sa nu intarzie prea mult.

La aparitia acestuia, in randul copiilor a fost mare agitatie, fiecare copil asteptand cu nerabdare ca Mosul sa-l rasplateasca.

„Copiii s-au bucurat nespus de mult de aceasta intalnire pe care, dupa cum unii dintre ei chiar au marturisit-o, au asteptat-o timp de un an de zile. Este adevarat faptul ca de data aceasta Mosul a fost cel ascultator iar, dupa ce fiecare copil a spus o colinda, un cantecel sau o poezie, le-a impartit tuturor cadourile pregatite. Mosul nu a intarziat sa-si exprime bucuria de a fi asaltat de micuti si de a se afla in mijlocul nostru, sacul acestuia fiind intr-un final golit, spre bucuria celor prezenti.

Noi, jandarmii maramureseni ne-am alaturat cu bucurie copiilor nostri, la activitatile specifice Sarbatorilor de iarna si transmitem cetatenilor judetului Maramures, sa aiba parte de Sarbatori de Craciun, in pace si cu bucurii, alaturi de cei dragi si un An Nou Fericit!’”, a spus maiorul Radu Vasile Nicolae, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2