Mos Craciun a poposit la Spitalul Judetean Baia Mare (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1

mos1“Sosirea lui Mos Craciun a fost o bucurie enorma pentru cei 300 de copilasi prezenti, dar am pregatit un total de 1100 de pachete care vor ajunge la toti copiii angajatilor. Anul acesta, Mosul trebuia sa ajunga pe cale aeriana, dar din cauza conditiilor meteo nefavorabile a sosit cu o masina SMURD. Din acest motiv, mult asteptatul Mos a intarziat o zi. Insa, asteptarea a meritat din plin, fiindca Mos Craciun a sosit intr-un final fericit cu tolba plina”, a spus Sorina Pintea.

La Spitalul Judetean, ”Constantin Opris” Baia Mare a ajuns Mos Craciun incarcat cu daruri multe pentru copiii salariatilor. Dar anul acesta, Mosul nu a venit oricum, ci cu masina SMURD-ului. Chiar daca a intarziat o zi, copiii l-au asteptat intr-o frumoasa atmosfera de sarbatoare. Holul Spitalului Judetean s-a umplut de glasurile micutilor, care au colindat si recitat poezii, iar mai apoi, cu mare bucurie au primit cadouri de la Renul lui Rudolf.

Insa, surprizele Mosului nu se opresc aici, iar in seara de Ajun va poposi din nou la Spitalul Judetean Baia Mare.

“ Din pacate, micutii spitalizati nu au avut posibilitatea sa vina la serbarea gazduita in holul spitalului, dar in seara de Ajun, Mos Craciun incarcat cu sanatate si cadouri le va face si lor o vizita”, a conchis Sorina Pintea, managerul spitalului Judetean “Constantin Opris”, Baia Mare.

Bianca VLASAN

mos-craciun-2

mos-craciun-3

mos-craciun-4

mos-5

mos-craciun-spital-8

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole