MOST WANTED- Doi maramureșeni, pe lista celor mai căutați români

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Poliția Română, alături de agențiile de aplicare a legii din alte state membre și Europol, au lansat astăzi, 4 decembrie, o campanie de creștere a gradului de informare publică, în scopul prinderii persoanelor căutate pentru săvârșirea de infracțiuni de omor, trafic de droguri și trafic de persoane. Potrivit informațiilor furnizate de către Poliția Română, persoanele respective sunt căutate pentru infracțiuni grave, cum ar fi omor, trafic de droguri și trafic de persoane.

Pe site-ul web al celor mai căutate persoane din Europa, www.eumostwanted.eu, se pot vedea imagini cu persoanele urmărite și maramureșenii pot verifica dacă recunosc vreuna dintre acestea. Dacă da, pot anunța, anonim, prin intermediul site-ului web, www.eumostwanted.eu. Ați putea ajuta forțele de ordine să prindă o astfel de persoană. În această listă România îl are trecut pe Liviu Ciucheș, despre care știm că a fost arestat pentru 30 zile pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, omor calificat, tentativă de omor calificat și tâlhârie calificată. Acesta, în perioada aprilie 2014, în timp ce se afla pe teritoriul Irlandei, împreună cu alți cetățeni romani, au constituit un grup de criminalitate organizată cu scopul obținerii de venituri financiare din fapte ilegale, fiind suspecți de comiterea de acte materiale ale infracțiunilor de șantaj, omor calificat, tentativă la omor calificat și tâlhărie calificată. Semnalmente: inălțime 1,75 m, greutate cca. 85 kg, corpolenta atletică, ochii căprui, față rotundă, par șaten, tip drept.

Pe lista celor mai căutați români se află și vișeuanul Grad Ioan, condamnat la 10 ani de închisoare pentru viol, lipsire de libertate în mod ilegal și ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice. În august 2003, vișeuanul, împreună cu un complice, au lipsit în mod ilegal de libertate, prin răpire, două minore de 14 și 15 ani, au făcut sex cu ele, după ce le-au amenințat înainte și bătut, respectiv în 2008 a agresat în public o altă persoană. Bărbatul are 130 kg, 1,90 m înălțime, ochi albastri, părul șaten, chelie frontală.

Tot pe această listă îl avem și pe Pop Ioan Gheorghe, născut în Ardusat, dar domiciliat în Săpânța. Condamnat la o pedeapsa de 15 ani inchisoare pentru trafic de droguri de mare risc și trecere ilegală a frontierei de stat, prin aceea ca în cursul lunii noiembrie 2003 a trecut în mod fraudulos frontierele statelor Ungariei, Austriei, Germaniei și Olandei, de unde a procurat 5000 de pastile MDMA, trimițând în țară 1000 de pastile.

 

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. KARMA

    Vrem si lista hotilor marunti care se sustrag justitiei . Pe alt site actual este prezentata pleava societati cu tot cu fapte si poze .

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2