Motiunea de cenzura initiata de PNL, sansa romanilor de a scapa de guvernarea dezastruoasa a PSD

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Romanii au sansa de a scapa saptamana viitoare de guvernarea dezastruoasa a PSD, odata cu votul dat inParlament pentru motiunea de cenzura initiata de PNL si sustinuta de toate partidele din opozitie si chiar de unii parlamentari PSD. Motiunea a fost semnata de 237 de parlamentari PNL, USR, PRO Romania, PMP, ALDE, 2 deputati de la minoritati, 4 parlamentari PSD si un independent.

Pe langa semnatari, initiatorii mizeaza in continuare si pe alte voturi , mai ales ca semnalul a fost deja dat in Parlament, unde PSD a pierdut deja majoritatea, nefiind in stare sa impuna programul de dezbatere si de votare a motiunii.

Liderii PSD par sa nu mai fie capabili sa se impuna in propriul partid si se vorbeste din ce in ce mai des ca acest guvern va deveni istorie dupa votul din Parlament de saptamana viitoare.

Ludovic Orban este optimist

PNL va continua demersurile pentru a asigura succesul motiunii in Parlament. ,,Astazi s -a dovedit ca toate tertipurile au fost zadarnice si pana la urma PSD a trebui sa accepte faptul ca opozitia are majoritate in Parlament,, a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban, la finalul esecului inregistrat de PSD in Parlament. In opinia sa, ,,numarul de voturi pentru motiune il va depasi pe cel al semnaturilor. Actuala guvernare este una complet esuata, blocata. In acest moment PSD este incapabil sa asigure un act de guvernare, fiind motivul pentru care

Dancila a refuzat sa se prezinte in Parlament cu remanierea, in ciuda obligatiei
constitutionale,,.

Reprezentantii PNL sustin ca parlamentarii care nu voteaza motiunea de cenzura, indiferent din ce partid fac parte, savarsesc un act grav de sfidare a vointei cetatenilor.

Ionel Bogdan: Guvernul nu mai are legitimitate

La randul sau, presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan considera ca ,,Guvernul nu mai are legitimitate dupa votul romanilor din luna mai, iar acum nu mai are nici majoritate in Parlament. Avem o guvernare impotriva vointei poporului, iar PSD trebuie sa inteleaga ca nu poate guverna prin forta, doar de dragul puterii si a accesului la resurse,,. In opinia sa, termenul de valabilitate al actualei guvernari a expirat, iar acest lucru va fi confirmat oficial saptamana viitoare, cand va fi votata in Parlament motiunea de cenzura sustinuta de opozitie.

PNL Maramures

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

  1. Danny

    Ar fi excelent daca Romania ar scapa de aceasta guvernare dezastruoasa, in care cuvântul de ordine este incompetenta.Actualul guvern este condus de madam Dancila, care in mod normal nu are ce cauta in asemenea functii de raspundere Are mari probleme si cu gramatica limbii romane,dar si cu ratioanamentele logice. Mai mult ,consilierii domniei sale sunt persoane corupte,oportuniste, fara viziune.In ceea ce priveste componeta executivului, cu mici exceptii, sunt niste incompetenti. Exemplul cel mai elocvent il avem la Educatie, actualul ministru nu cunoaste nici macar doua versuri din creatia lui Eminescu . Exemplificari de acest fel se pot face si la alte ministere, unde crasa incompetenta face casa buna cu parvenitismul si coruptia.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2