Motiunea semnata de USR, sfarsitul Guvernului Dancila. Durus: „Romania s-a eliberat”

Motiunea semnata de USR si de celelalte partide din opozitie a trecut. Guvernul PSD a lui Dancila este istorie si intra in istorie ca fiind cel mai slab si distructiv guvern pe care l-a avut Romania. S-a remarcat doar cu promisiuni neonorate, dupa cum a spus de la tribuna Parlamentului Dan Barna, presedintele USR si candidatul Aliantei USR Plus la presedintia Romaniei. Nu s-a finalizat nicio autostrada din cele 13 promise. Nu s-a construit niciun spital regional din cele 8 cuprinse in programul de guvernare cu termen de finalizare in 2020. S-au promis 2500 de crese si gradinite, dar sunt gata doar 45. In schimb, prin recursul compensatoriu 22.000 de infractori (asasini, talhari, violatori) au fost eliberati.

Deputatul USR Vlad Emanuel Durus, vicepresedintele Camerei Deputatilor, a votat la vedere pentru demiterea Guvernului Dancila. „Romania s-a eliberat, dupa trei ani de, de o greseala a istoriei. Dancila nu a putut tranzactiona, cu functii si bani publici, suficiente voturi. Inclusiv unii membri PSD au inteles ca tara a fost dusa pe marginea prapastiei si in acest moment este nevoie de „chingi” puternice pentru a nu o lasa sa se prabuseasca.

Am vazut colegi care au venit sa voteze motiunea de pe patul de spital. Au vrut sa puna punct unei perioade triste pe care a traversat-o Romania, care a inceput cu OUG 13. O gasca a confiscat tara. Pana la motiunea de ieri!

USR doreste un guvern de tranzitie care sa pregateasca alegeri anticipate. Noi nu tinem de scaune. Mergem in fata poporului. Doar el trebuie sa hotarasca si sa dea legitimitate unui Guvern”, a spus Vlad Emanuel Durus.

Biroul comunicare, cabinet parlamentar deputat Vlad Emanuel Durus

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1